PIATRAONLINE investește 500 000 pentru extinderea spațiului de depozitare

Compania Rock Star Construct, sub care operează de 10 ani brandul PIATRAONLINE, anunță planurile de extindere prin achiziționarea unui spațiu de 2600 mp care va creşte capacitatea de stocare cu până la 60%, în valoare de peste 500 000 Euro, teren situat în Sectorul 1, București.

PIATRAONLINEPrin intermediul acestei achiziții se dorește extinderea spațiului de logistică și îmbunătățirea timpului de încărcare/descărcare și livrare. Showroom-ul PIATRAONLINE este un loc unde oamenii vin să vadă materialele din piatră precum și exemple de amenajare care să transpună în mod vizibil rezultatul final. Astfel, am decis să ne extindem spațiul de depozitare urmând ca în vara acestui an să construim un showroom exterior de aproape 1000 mp, dar şi să creăm un departament operațional prin mărirea echipei,” menționează Mariana Brădescu-Constantinescu, Managing Partner PIATRAONLINE.

Mai mult decât atât, acest lucru va duce la îndeplinierea obiectivului setat la începutul anului, acela de a mǎri şi echipa PIATRAONLINE. Astfel, se va include în organigrama companiei un departament operațional care va avea rolul de a gestiona întreaga activitate de pe noul spațiu logistic. Cu ajutorul acestei echipe se va îmbunǎtǎții timpul de livrare cǎtre clienți, indiferent cǎ sunt din România sau din orice colț al Europei, acolo unde compania are deja nenumărați clienți încă din 2014, în peste 15 țări.

De ce este nevoie de această extindere?

Noul spațiu vine ca un răspuns la solicitarea clienților fideli care sunt de părere că spațiile de prezentare a produselor sunt extrem de utile și inspiraționale. Investiția de peste jumătate de milion de Euro are în vedere creşterea spațiului de stocare cu până la 60% ceea ce va duce la mărirea gamelor de produse în special pe zona de exterior, aspect ce va conduce la lansarea unui showroom exterior de aproape 1000 mp în vara acestui an.

PIATRAONLINE a cunoscut o continuă dezvoltare pe parcursul celor 10 ani de activitate, motiv pentru care această achiziție reprezintă un răspuns asupra perfomanțelor de care au dat dovadă în toți acești ani. Prin urmare, compania a înțeles nevoia de inspirație a clienților precum și faptul că aceștia au nevoie să dispună de materialele necesare pentru orice idee de amenajare. Prin acest proces de extindere se continuă maturizarea showroom-ului astfel încât, cu o singură vizită pe Aleea Teișani Nr 137 A, clientul să își poată forma o idee despre cum ar arăta materialele din piatră în interiorul propriului său cămin.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), home & deco, home & garden, materiale de construcţii, scule şi unelte.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *