Omer Susli, proprietarul rețelei de magazine Homelux, se alătură luptei împotriva pandemiei și donează un aparat de ventilație mecanică

În dorința de a se alătura efortului comun de prevenire și de combatere a virusului Covid-19 din România, Omer Susli, proprietarul rețelei de magazine Homelux, donează Spitalului Clinic Județean „Sf Apostol Andrei”  din Constanța, un aparat pentru ventilație mecanică.  

Homelux

„Locuiesc în România de peste 25 de ani și întotdeauna am spus că mă simt român. Acum, mai mult ca niciodată, sunt alături de România și sunt convins că eforturile noastre, ale întregii societăți, vor învinge acest virus și vom putea să ne întoarcem cât mai repede la viața noastră obișnuită  M-am bucurat nespus să aflu că deja aparatul de ventilație mecanică pe care l-am donat, a salvat vieți în lupta cu virusul COVID-19!” declară Omer Susli, proprietar și CEO Homelux (fostul proprietar Praktiker România).

HomeluxAparatul pentru ventilație mecanică de înaltă performanță Servo-i, serie 83631, a fost predat către Spitalul Sf. Apostol Andrei din Constanța în data de 07 aprilie. Poate fi configurat atât pentru copii, cât și pentru adulți. Valoarea donației se ridică la suma de 143.650 RON.

Homelux

Magazinul Homelux este o nouă destinaṭie de cumpărături pentru confortul de acasă. Magazinul pune la dispoziţia clienţilor produse pentru amenajarea și decorarea casei şi o gamă largă de servicii personalizate pe nevoile clienţilor, cum ar fi: transportul cumpărăturilor la domiciliu, cardul cadou Homelux, plata produselor în rate, fără dobândă, etc.

Întregul conținut al site-ului www.bricoretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din sectoarele DIY, Home Improvement & Gardening.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația BricoRetail.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *