Natürlich – mobilier und decorațiuni, magazinul „nemțesc”, cu suflet românesc

Natürlich este un concept de magazin ce aparține producătorului român de mobilier Larix, cu produse și servicii anexate comerțului – fizic și online – de mobilier și de decorațiuni, servicii si produse dezvoltate după o experiență de peste 20 de ani în colaborări cu parteneri străini. 

Născut în inima Transilvaniei, la Reghin, Județul Mureș, Natürlich păstrează, astfel, și rigoarea serviciilor germane.

Natürlich

„În tot acest timp am învățat despre rigoarea serviciilor germane, la care am dorit să adăugăm căldura caracteristică românilor, și astfel să oferim clienților noștri un spațiu în care să se simtă ca acasă și unde își vor putea satisface toate dorințele de mobilare și de decorare a locuinței”, a declarat Bereczki Zsolt, admi­nistratorul companiei Larix.

Conceptul Natürlich integrează mai multe categorii de mobilier, de la dormitor până la bucătărie, camere de zi, sufragerii, camere de tineret, saltele și somiere, colțare și canapele, mobilier de birou și decorațiuni, toate cu un design deosebit, modern sau clasic, pentru toate gusturile. Practic, e un concept integrat cu solutii complete.

Produse unice pe piața din România

Diferenţiatorul principal al liniilor de produse Natürlich este procesul modern de fabricație ce implică folosirea unei tehnologii unice de furniruire a plăcilor de pal şi de îmbinare cu elemente de lemn masiv la care se adaugă finisaje multiple, în trend cu produsele piețelor europene.

De asemenea, un alt diferențiator îl reprezintă conceptul de produse personalizate pentru canapele, colțare, produsele tapițate si scaune. Astfel, clienții pot alege dintre peste 150 de tipuri de stofă și tot atâtea modele de piele ecologică și naturală.

Rețeaua de magazine Natürlich

Natürlich are în prezent o rețea de 10 magazine în oreșele: Alba Iulia, Baia Mare, Bistrița, Brăila, Cluj Napoca, Mediaș, Oradea, Pitești, Sibiu și Târgu Mureș, iar în plus, produsele Natürlich sunt prezente și în alte 38 de magazine partenere din toată țara.

„La ora actuală avem 10 showroomuri, iar perspectiva noastră pentru următorii cinci ani este de a avea magazine Natürlich în toată ţara. Echipa Natürlich este formată din oameni specializaţi și cu un nivel de profesionalism ridicat, care au misiunea să satisfacă nevoile clienţilor în materie de mobilă şi obiecte decorative.

Viziunea noastră urmăreşte schimbarea imaginii serviciilor din această industrie printr-o abordare diferită a relaţiilor cu clienţii, noi scoatem „nu” din conversaţii şi îl înlocuim cu Natürlich!”, a precizat Bereczki Zsolt.

De asemenea, compania Larix deține și magazinul online www.naturlich.ro, dedicat deopotrivă vânzărilor, cât și comunicării constante cu clienții din toată țara.

Natürlich

Brandul Natürlich a fost creat în 2011 pentru compania Larix de către Brand Tailors, companie de strategie şi design de brand, programul fiind recompensat anul cu distrincţia Merit, în cadrul competiţiei internaţionale de rebranding Rebrand 100 Global Awards, şi cu Aur la categoria „Cea mai bună strategie creativă de brand” în cadrul competiţiei de transformare de brand Transform Awards.

Conceptul de retail Natürlich – mobilier und decoraţiuni, a fost lansat de către compania Larix Mobilă la începutul anului 2012.

La ora actuală, compania Larix deține 4 unități de producție: la Gheorgheni se produce mobilier furniruit, la Aluniș se produc scaune, iar la Reghin se produc canapele și mobilier de grădină.


Puteți citi cele mai proaspete știri din retailul DIY din România și din Europa Centrală și de Est, în BricoRetail.ro, cea mai importantă publicație B2B dedicată sectorului DIY și Home Improvement din România, direct sau abonându-vă la newsletterul zilnic.

You can also read the freshest news from the DIY retail from Romania and Central and Eastern Europe, in english, at BricoRetail.ro, the most important B2B publication dedicated to DIY and Home Improvement from Romania, directly or by subscribing to the daily newsletter.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *