Mobexpert redeschide o parte dintre magazine, începând cu 27 aprilie 2020

Mobexpert, compania 100% românească, deținută de anteprenorul Dan Șucu, redeschide azi, 27 aprilie 2020, o parte dintre magazine sale. Luna trecută, compania a decis întreruperea activității, începând cu 16 martie 2020, în contextul pandemiei cu noul corobavirus. De semenea, magazinul online www.mobexpert.ro este, în continuare, disponibil pentru comenzile cu livrare la domiciliu sau cu ridicare din magazin.

MobexpertAstfel, magazinele Mobexpert Băneasa (intrarea B), Outlet Pipera, Militari, Pantelimon, Iași, Constanța, Brașov, Sibiu, Timișoara, Cluj-Napoca si Galați s-au deschis, începând de azi, dar cu un program special (luni – sâmbătă: 12.00 – 20.00 și duminică: 12.00 – 18.00) și un număr restrâns de angajați.

De asemenea, magazinele Mobexpert Pipera, Bistrița, Bucovina, Pitesti și Oradea vor rămâne închise, dar din acestea se vor pot ridica comenzile efectuate online.

„În magazinele redeschise, vom măsura temperatura angajaților și a clienților în fiecare zi, la începutul fiecărei ture de lucru folosind termometre electronice digitale fără atingere, respectiv la fiecare intrare în magazin. De asemenea, dezinfectăm corespunzător magazinele de 4 ori pe zi prin dezinfectarea mânerelor, POS-urilor cardurilor bancare, ecranelor tactile, calculatoarelor, tastaturilor, tabletelor, suprafețelor de birouri și a produselor,

În plus, vom amplasa în magazine dispensere cu senzor pentru igienizant de mâini și vom ține cont de regulile de distanțare socială în magazin – 1,5 – 2 m”, au declarat reprezentanții Mobexpert.

Magazinul online

„Magazinul online, www.mobexpert.ro, rămâne deschis 24/7, vom continua să preluăm și să livrăm comenzile online. Livrările comenzilor online se vor realiza în condiții de maximă siguranță, Door to Door.

Legat de magazinul online, vă recomandăm în continuare plata cu cardul sau prin intermediul transferului bancar. De asemenea, reamintim faptul că am oferit echipelor de livrare mănuși, măști de protecție, dezinfectant, șervețele și botoșei de unică folosință.

Echipele de livrare vor respecta distanța recomandată, minimum 1 metru, atunci când vor ajunge cu produsele în fața ușii, iar centrele logistice sunt dezinfectate constant conform procedurilor recomandate de autorități”, au declarat reprezentanții Mobexpert.

Mobexpert

Grupul a fost înființat în 1993 și este o companie 100% românească, deținută de anteprenorul Dan Șucu. Astăzi, este liderul pieței românești de mobilier și decorațiuni, prin cele două mărci ale sale: Mobexpert – hipermagazine și magazine de mobilier pentru casă și decorațiuni, și Mobexpert Office – mobilier pentru birou și colectivități.

Rețeaua Mobexpert numără, în prezent, peste 30 de hipermagazine și magazine. În România, rețeaua cuprinde hipermagazine în București, Brașov, Suceava, Pitești, Sibiu, Iași, Oradea și Constanța și alte peste 20 de magazine de mai mici dimensiuni. Grupul Mobexpert are 2.400 de angajați și o cifră de afaceri anuală de 200 milioane euro. Grupul Mobexpert deține, de asemenea, 8 fabrici de mobilă care produc pentru piața românească și pentru export. Grupul Mobexpert include 5 magazine dedicate ofertelor speciale: Mobexpert Outlet, situate în București, Suceava și Constanța.

Întregul conținut al site-ului www.bricoretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din sectoarele DIY, Home Improvement & Gardening.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația BricoRetail.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *