Mobexpert deschide un magazin la Piatra Neamț, al 25-lea magazin al rețelei

Mobexpert va inaugura joi, 17 august, la Piatra Neamț, un nou magazin tip „Concept Store” cu mobilier și decorațiuni pentru casă. Reţeaua operată va număra, astfel, 25 de magazine și parteneri la nivelul României.

mobexpert

Mobexpert Piatra Neamț este al patrulea magazin de tip „Concept Store” din seria celor 20 magazine Mobexpert de mici dimensiuni ce sunt planificate pentru deschidere în următorii ani.

Proiectul Mobexpert Piatra Neamț a implicat o investiţie de aproximativ 600.000 euro, noul magazin având o suprafaţă de 1.126 de metri pătraţi. Mobexpert dorește să ofere produse frumoase și de calitate la prețuri corecte, care să îmbunătățească viața clienților și să le transforme casele în acasă. În plus, magazinul din Piatra Neamț va prelua cu ușurință comenzile clienților din zonă și le va putea livra în scurt timp din depozitele centrale ale Mobexpert.

„Vom deschide în Piatra Neamț un nou magazin Mobexpert tip „Concept Store” care ne va permite să fim mai aproape de clienții noștri și să le oferim atât produse de calitate cât și inspirație în amenajarea locuințelor. În plus, clienții din zonă vor putea beneficia de livrare rapidă și de consultanță specializată în design în noul magazin Mobexpert din Galleria Mall. Și de această dată colegii noștri au venit cu o amenajare spectaculoasă în care produsele de mobilier și decorațiunile se completează armonios.”, a declarat Adelina Badea, CEO Mobexpert.

Expunerea decorațiunilor

Noul magazin din Piatra Neamț va propune un concept inedit de expunere pentru zona dedicată decorațiunilor pentru casă. Toate decorațiunile vor fi coordonate cu mobilierul expus în magazin astfel încat să ofere soluții rapide și complete de amenajare.  De asemenea, noul magazin va fi echipat cu ecrane digitale mari care vor facilita interacțiunea online; clienții se vor putea inspira, vor putea crea liste de cumpărături și, bineînțeles, vor avea posibilitatea de a plasa comenzi online sau în magazin. Totodata, echipa magazinului este foarte bine pregătită iar clienții vor beneficia de consultanță în amenajare precum și de servicii rapide de transport și montaj.

Magazinul Mobexpert din Piatra Neamț este integrat în Galleria Mall din Str. Plăieșului, nr 2, spațiul fiind închiriat în cadrul proiectului printr-o tranzacție intermediată de compania de consultanță imobiliară Cushman&Wakefield Echinox. Magazinul va fi deschis de luni până duminică, între orele 10:00 – 20:00 și va fi deservit de o echipă operațională de 15 persoane.

Grupul Mobexpert

Grupul Mobexpert a fost înfiinţat în 1993 şi este o companie 100% românească, deţinută de antreprenorul Dan Șucu. Retailerul este o companie vertical integrată, care pornește cu designul și proiectarea produselor, trece cu acestea prin fabricare și retail, până ajunge în spațiul clientului final. Reţeaua regională a retailerului numără 25 de hipermagazine şi magazine de dimensiuni mai mici, precum și un magazin online, www.mobexpert.ro. Grupul are 2.100 de angajaţi şi o cifră de afaceri anuală de aproximativ 250 milioane euro. Grupul deţine, de asemenea, opt fabrici de mobilă care produc pentru piaţa românească şi pentru export. Retailerul include și 5 magazine Mobexpert Outlet dedicate ofertelor speciale, situate în Bucureşti (in zonele Pipera, Pantelimon, Militari), Suceava și Constanța.


Întregul conținut al site-ului www.bricoretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

De două ori pe săptămână puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din sectoarele DIY, Home Improvement & Gardening.

Abonaţi-vă la newsletter aici: www.bricoretail.ro/newsletter

Publicația BricoRetail.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *