Mobexpert deschide un nou magazin „Concept Store” la Ploiești, în Prahova Value Centre

Mobexpert inaugurează la Ploiești un nou magazin tip „Concept Store” cu mobilier și decorațiuni pentru casă. Reţeaua operată se extinde, astfel, la 27 de magazine și parteneri la nivelul României. Magazinul din Ploiești este cel de-al doilea deschis în 2021, din seria celor 20 de magazine Mobexpert de mici dimensiuni ce sunt planificate pentru deschidere în următorii ani.   

mobexpert

Investiția în noul magazin

Proiectul Mobexpert Ploiești a implicat o investiţie de aproximativ 600.000 euro, noul magazin având o suprafaţă de 1.100 de metri pătraţi. Retailerul dorește să ofere produse de calitate la un preț corect, care să îmbunătățească viața clienților și să le transforme casele în acasă.

Clienții retailerului  vor putea de acum să comande online pe www.mobexpert.ro și să ridice comanda din magazinul din Ploiești. Magazinul va fi echipat cu ecrane digitale mari care vor facilita interacțiunea online; clienții se vor putea inspira, vor putea crea liste de cumpărături si, bineînțeles, vor avea posibilitatea de a plasa comenzi online sau în magazin. De asemenea, clienții vor beneficia de servicii de calitate superioară și mai ales de livrare rapidă.

Ne bucurăm că am deschis anul acesta al doilea magazin Concept Store, magazin care sa aducă produsele și experinta de cumpărare din Mobexpert cât mai aproape de clienții noștri. Magazinul din Ploiești poate prelua cu ușurință comenzile clientilor din zonă și le poate livra în scurt timp din depozitele noastre centrale., a declarat Adelina Badea, CEO Mobexpert.

Noul magazin se află în Prahova Value Centre

Magazinul din Ploiești este integrat în Prahova Value Centre, cel mai nou centru comercial din oraș, situat in Piața 1 Decembrie 1918, nr 1, în zona Gării de Sud. Magazinul va fi deschis de luni până duminică, între orele 9:00 – 21:00 și este deservit de o echipă operaţională de 15 persoane.

Deschiderea magazinului din Ploiești face parte din strategia de extindere a rețelei Mobexpert în România. Retailerul va continua extinderea rețelei sale și în următorii ani, cu hipermagazine și magazine „Concept Store”.

Grupul Mobexpert

Grupul a fost înfiinţat în 1993 şi este o companie 100% românească, deţinută de antreprenorul Dan Șucu. Reţeaua regională a Mobexpert numără, în prezent, 27 de hipermagazine şi magazine de dimensiuni mai mici, precum si un magazin online, www.mobexpert.ro
Grupul are 2.100 de angajaţi şi o cifră de afaceri anuală de aproximativ 230 milioane euro. Grupul deţine, de asemenea, trei platforme logistice și opt fabrici de mobilă care produc pentru piaţa românească şi pentru export. Grupul include și 5 magazine Mobexpert Outlet dedicate ofertelor speciale, situate în Bucureşti (in zonele Pipera, Pantelimon, Militari), Suceava și Constanța.

Întregul conținut al site-ului www.bricoretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

De două ori pe săptămână puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din sectoarele DIY, Home Improvement & Gardening.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația BricoRetail.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *