Mobexpert deschide la Craiova primul magazin „Concept Store”, dintr-o serie de peste 20 de magazine

Mobexpert inaugurează la Craiova un nou magazin cu mobilier și decorațiuni pentru casă. Reţeaua operată se extinde, astfel, la 26 de magazine și parteneri la nivelul României. Craiova este primul magazin din seria celor 20 de magazine Mobexpert de mici dimensiuni, planificate pentru deschidere în următorii ani. Acestea vor fi magazine de tip „Concept Store” în care vor fi prezentate idei de amenajare pentru acasă sub formă de ambient, dar și piese de mobilier individuale precum canapele, paturi tapițate, birouri, mese pentru dining și sute de decorațiuni, de la covoare și corpuri de iluminat până la vaze și rame foto.

mobexpert

Investiție

Proiectul Mobexpert Craiova a implicat o investiţie de aproximativ 400.000 euro, noul magazin având o suprafaţă de 1.500 de metri pătraţi. Mobexpert dorește să ofere produse de calitate la un preț corect, care să îmbunătățească viața clienților și să le transforme casele în acasă. Și, de asemenea, produse care să răspundă celor mai diverse stiluri: modern, industrial, romantic ș.a.m.d.

Clienții Mobexpert vor putea de acum să comande online, pe www.mobexpert.ro și să ridice comanda din magazinul din Craiova. Magazinul va fi echipat cu ecrane digitale mari care vor facilita interacțiunea online, clienții se vor putea inspira, vor putea crea liste de cumpărături sau chiar vor avea posibilitatea de a plasa comenzi online. De asemenea, clienții vor beneficia de servicii de calitate superioară și mai ales de livrare rapidă.

Deschidem drumul către un nou proiect foarte așteptat, magazine Mobexpert tip  „Concept Store” . Am pornit în acest proiect din dorința de a fi mai aproape de clienții noștri și de a le oferi varietate și calitate, dar și inspirație pentru acasă. Ne dorim să ajungem în cât mai multe orașe și să aducem astfel experiența Mobexpert și mobila fabricată de noi în România, cât mai aproape de fiecare român.”, a declarat Adelina Badea, CEO Mobexpert.

Locația magazinului

Magazinul din Craiova este integrat în Electroputere Mall pe Calea București, nr. 80. Magazinul din Craiova va fi deschis de luni până duminică, între orele 10:00 – 21:00 și este deservit de o echipă operaţională de 16 persoane.

Deschiderea magazinului din Craiova, primul magazin de tip „Concept Store”, face parte din strategia de extindere a rețelei Mobexpert în România. Mobexpert va continua extinderea retelei sale și în următorii ani, cu hipermagazine și magazine „Concept Store”.

Grupul Mobexpert

Grupul a fost înfiinţat în 1993 şi este o companie 100% românească, deţinută de antreprenorul Dan Șucu. Reţeaua regională numără, în prezent, 26 de hipermagazine şi magazine. Ȋn România, reţeaua cuprinde 11 hipermagazine în Bucureşti, Braşov, Suceava, Piteşti, Sibiu, Iaşi, Oradea, Constanța şi alte 15 magazine partenere. Grupul are 2.100 de angajaţi şi o cifră de afaceri anuală de aproximativ 230 milioane euro. Grupul deţine, de asemenea, opt fabrici de mobilă care produc pentru piaţa românească şi pentru export. Grupul include și 5 magazine Mobexpert Outlet dedicate ofertelor speciale, situate în Bucureşti (in zonele Pipera, Pantelimon, Militari), Suceava și Constanța și un magazin online, www.mobexpert.ro .

Întregul conținut al site-ului www.bricoretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

De două ori pe săptămână puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din sectoarele DIY, Home Improvement & Gardening.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația BricoRetail.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *