MAM Bricolaj anunță deschiderea celui de-al treilea magazin din București, după o investiție de 1,65 de milioane de euro

MAM Bricolaj, companie românească din industria de bricolaj, anunță deschiderea unui nou magazin în București din data de 30 martie 2021.

mam bricolaj

Acesta este rezultatul unei investiții de 1,65 milioane de euro și face parte din strategia de dezvoltare a companiei. MAM Bricolaj vizează atât extinderea la nivel național, cât și creșterea numărului de puncte de lucru din București, unde a ajuns acum la 3 unități.

Noul magazinul este situat pe str. Prelungirea Ghencea nr. 301 și are o suprafață totală de 1.500 de metri pătrați, cu o suprafață de vânzare de 1.000 de metri pătrați. Magazinul include spațiu de depozitare și birouri, care sunt situate la etajul 1. Investiția pentru magazin s-a ridicat la 1,3 milioane de euro pentru achiziția spațiului, iar 350.000 de euro au fost alocați pentru amenajare. În noul magazin lucrează în prezent 30 de angajați.

Avem în plan extinderea la nivel național, tocmai de aceea suntem bucuroși să anunțăm deschiderea celui de-al treilea magazin MAM Bricolaj din București. Acesta vine ca o certitudine a ritmului susținut de creștere pe care îl avem. Totodată, vrem să fim cât mai aproape de clienții noștri și să le oferim cele mai bune soluții pentru orice proiect de amenajare interioară, astfel că avem un portofoliu extrem de diversificat de produse. Pe termen lung, vizăm creșterea rețelei MAM Bricolaj și vrem să intrăm și pe alte piețe decât cea din București. Următorul magazin va fi situat în Brașov, acolo unde am început deja o serie de demersuri pentru deschidere. Vrem să fim aproape de consumatori și să ajungem la 12 magazine în marile orașe din țară și nu numai”, a declarat Cristian Găvan, fondator MAM Bricolaj.

Peste 11.000 produse în noul magazin

Magazinul din zona Ghencea va dispune de peste 11.000 de produse și va include categorii noi de produse, precum decorațiuni și corpuri de iluminat. Magazinul operează în sistem cash & carry, iar la interior clienții au acces cu căruciorul de cumpărături. Aceștia pot apela ori de câte ori au nevoie la consilierii MAM Bricolaj pentru ajutor sau consultanță specializată cu privire la produsele căutate.

Pentru accesibilitate, rafturile magazinului sunt dispuse pe categorii de produse și anume: profile din aluminiu, sisteme de balamale sau de inchidere, sisteme de sertare, blaturi și panouri, electrice, scule, organe de asamblare, vopsele, materiale pentru curățenie, mobilier și decorațiuni.

Noul magazin dispune de o parcare cu capacitatea de 50 de mașini, dintre care 35 sunt pentru clienți, iar 15 pentru angajați. Programul este săptămânal de luni până vineri în intervalul orar 8:00 – 20:00, iar sâmbăta și duminica în intervalul 8:00 – 16:00.

Oferte speciale de lansare pentru clienții noului magazin MAM Bricolaj Ghencea

Pentru a marca deschiderea magazinului Ghencea, MAM Bricolaj va organiza și o campanie specială pentru aprilie, dedicată celor care vor face cumpărături din această unitate.

Astfel, la achiziția produselor selectate clienții vor primi gratuit un altul complementar din același segment. De exemplu, pentru orice pat tapițat cumpărat, clienții vor primi o saltea, pentru fiecare bucătărie de minimum doi metri pătrați va fi oferit un blat, iar pentru fiecare lustră cumpărată vor fi oferite gratuit becurile. Totodată, fiecare set de mobilier de baie vine cu o baterie cadou și pentru fiecare găleată de vopsea lavabilă cumpărată clienții vor primi și amorsa fără cost suplimentar.

MAM Bricolaj

Din 2011, MAM Bricolaj a implementat un sistem inovator și comod de achiziționare a materialelor pentru mobilier. Este singurul furnizor cu autoservire din acest domeniu în România. Magazinul are peste 10.000 de produse în stoc și cea mai complexă gamă.

Din 2013, MAM Bricolaj organizează și cursul „Școala de Mobilă” cu scopul de a instrui meseriașii din domeniu cu privire la noile sisteme apărute. Acesta se adresează și pasionaților de mobilă care vor să învețe mai mult. Din primăvară, cursul va fi disponibil și online.

Întregul conținut al site-ului www.bricoretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

De două ori pe săptămână puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din sectoarele DIY, Home Improvement & Gardening.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația BricoRetail.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din brico-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 1,214 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » MAM Bricolaj anunță deschiderea celui de-al treilea magazin din București, după o investiție de 1,65 de milioane de euro
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.