LEROY MERLIN va deschide un magazin în parcul de retail AFI Arad, în a doua jumătate a anului viitor

LEROY MERLIN, retailer specializat în construcții, decorațiuni și grădinărit, va deschide un magazin în centrul comercial AFI Arad, în a doua jumătate a anului viitor. Acesta va fi primul magazin LEROY MERLIN din Arad. Reprezentanții AFI Europe împreună cu Primăria Arad au pus piatra de temelie a primului parc de retail modern care va fi construit în centrul orașului. De altfel, AFI Arad va fi și primul parc comercial dezvoltat de AFI Europe în România. Anterior, compania a dezvoltat 3 centre comerciale de mari dimensiuni în București, Brașov și Ploiești.

Leroy Merlin AFI Arad

Magazinul LEROY MERLIN din AFI Arad, primul din oraș, va avea o suprafața închiriabilă de 9.000 mp și va fi, alături de Carrefour (cu o suprafață închiriabilă de 5.800 mp), Media Galaxy (3.000 mp) și Decatlon (2000 mp), una dintre principalele ancore ale viitorului centru comercial.

Parcul de retail din Arad, care se va deschide pentru public în a doua jumătate a anului 2023, va ocupa o suprafață construită de 30.600 de metri pătrați, pe un teren cu un perimetru total de 79.900 de metri pătrați. Suprafața brută închiriabilă (GLA) a proiectului este de 29.400 mp, pe un singur nivel, deservită de 950 de locuri de parcare supraterane. În prezent, gradul de ocupare al proiectului este de 70%.

LEROY MERLIN

LEROY MERLIN este liderul european al pieței de bricolaj, cu o istorie de peste 90 de ani ca retailer specializat pe construcții, decorațiuni și grădinărit. Companie inovatoare din cadrul ADEO, LEROY MERLIN deține 800 de magazine în 15 țări din Europa, Asia, Africa și America de Sud. Peste 115.000 de colegi fac parte din familia LEROY MERLIN. Aflată într-un progres constant, compania ADEO a devenit cea mai mare companie franceză de pe piața internațională. În prezent, companiile grupului ADEO sunt recunoscute peste tot în lume prin numeroasele premii “Great Place to Work Institute”.

În România, în acest moment, funcționează 20 magazine LEROY MERLIN, cu peste 3.000 de angajați în 14 orașe: București, Cluj-Napoca, Craiova, Ploiești, Brașov, Constanța, Sibiu, Suceava, Târgu Mureș, Bacău, Iași, Timișoara, Oradea și Târgoviște.

AFI EUROPE

AFI EUROPE face parte din AFI Properties, o companie lider în dezvoltarea, managementul și investițiile imobiliare, care operează în Europa Centrală și de Est. În România, compania a operat AFI COTROCENI, unul dintre cele mai mari și mai dominante mall-uri din regiunea CEE, AFI PLOIEȘTI și AFI BRAȘOV.


Întregul conținut al site-ului www.bricoretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

De două ori pe săptămână puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din sectoarele DIY, Home Improvement & Gardening.

Abonaţi-vă la newsletter aici: www.bricoretail.ro/newsletter

Publicația BricoRetail.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Depositphotos

Un comentariu la „LEROY MERLIN va deschide un magazin în parcul de retail AFI Arad, în a doua jumătate a anului viitor”

  1. Bună ziua! Ma interesează un post de lucrător comercial in viitorul magazin din Arad.Am permis de stivuitorist și lucrez cu liza electrica și cu stivuitorul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *