Leroy Merlin închide temporar magazinele și recomandă serviciul gratuit Rezervă și Ridică

Leroy Merlin, al doilea jucător de pe piața locală de DIY, închide temporar toate magazinele din țară, începând de azi, 23 martie 2020 și recomandă serviciul gratuit Rezervă și Ridică, ca alternativă viabilă la cumpărătuile clasice, pentru #unplusdesiguranță.

Leroy Merlin

Ca urmare a Ordonanței Militare transmisă în acest weekend, retailerul LEROY MERLIN a decis să închidă temporar toate magazinele, atât pe cele aflate în centre comerciale, cât și celelalte magazine, începând cu data de 23 martie 2020, ca o măsură de prevenție și siguranță împotriva răspândirii virusului COVID-19.

Suntem o companie umană, responsabilă și ne asumăm acest rol. Din respect pentru colaboratorii noștri am decis să închidem temporar toate magazinele. Deși Ordonanța militară restricționează doar centrele comerciale, este datoria noastră morală să ne protejăm angajații și clienții care ne trec pragul. Rămânem în continuare la dispoziția clienților prin serviciile noastre Rezervă&Ridică și Comerțul Online și ne vom focusa pe listarea a cât mai multor produse în cadrul site-ului.” a declarat Frederic Lamy, CEO Leroy Merlin.

Serviciul Rezervă și Ridică

Serviciul Rezervă și Ridică, care presupune comanda online pe www.leroymerlin.ro și ridicare din magazin, este disponibil pentru magazinele din orașele Brașov, Bacău, București, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Oradea, Suceava și Timișoara, iar în curând va fi disponibil și pentru restul magazinelor.

Pregătirea și ridicarea produselor din magazinul ales se poate face în 4 ore de la plasarea online a comenzii, indiferent de valoarea comenzii.

Pentru serviciul Rezervă și Ridică sunt disponibile la comandă produsele din toate raioanele (exceptând Materiale Construcții și Mobilier Grădină) cu condiția ca în dreptul acestora, pe fundal verde, să apară pictograma coșului de cumpărături și stocul existent în acel moment în magazin.

LEROY MERLIN

LEROY MERLIN este liderul european al pieței de bricolaj, cu o istorie de peste 90 de ani ca retailer specializat pe construcții, decorațiuni și grădinărit. Companie inovatoare din cadrul ADEO, LEROY MERLIN deține aproape 500 de magazine în 13 țări din Europa, Asia, Africa și America de Sud și aproape 88.000 de colaboratori.  În România funcționează 17 magazine LEROY MERLIN, cu peste 2.000 de angajați în 13 orașe: București, Cluj-Napoca, Craiova, Ploiești, Brașov, Constanța, Sibiu, Suceava, Târgu Mureș, Bacău, Iași, Timișoara și Oradea

Întregul conținut al site-ului www.bricoretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din sectoarele DIY, Home Improvement & Gardening.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația BricoRetail.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *