LEROY MERLIN a demarat câteva acțiuni care au ca obiectiv reducerea consumului de plastic

Din grijă pentru mediu, LEROY MERLIN începe noul an cu câteva acțiuni care au ca obiectiv reducerea consumului de plastic: introdecerea pungile din hârtie 100% biodegradabile, reutilizabile și reciclabile și utilizarea unor containere de reciclare selectivă pentru hârtie, plastic, sticlă și aluminiu.

Astfel, în magazine, au fost înlocuite pungile mici de plastic de la casele de marcat cu sacoșe de hârtie produse în România, la Bistrița. Hârtia provine din fabrici acreditate FSC, lemnul din care sunt realizate sacoșele fiind colectat din zone fără defrișări ilegale, cu replantări sistematice și fără folosirea pesticidelor.

Pungile din hârtie sunt 100% biodegradabile, reutilizabile și reciclabile, impactul acestora asupra mediului fiind mult mai mic.

Atât la sediu cât și în magazine se utilizează containere de reciclare selectivă pentru hârtie, plastic, sticlă și aluminiu.

„Suntem foarte entuziasmați de acest nou pas privind implicarea noastră în procesul de transformare globală. Ne dorim ca alinierea la standardele internaționale să fie benefică și utilă pentru mediul înconjurător și în special pentru România.” declară Frédéric Lamy, CEO Leroy Merlin România.

LEROY MERLIN

LEROY MERLIN este liderul european al pieței de bricolaj, cu o istorie de peste 90 de ani ca retailer specializat pe construcții, decorațiuni și grădinărit.

Companie inovatoare din cadrul ADEO, LEROY MERLIN deține 800 de magazine în 15 țări din Europa, Asia, Africa și America de Sud. Peste 115.000 de colegi fac parte din familia LEROY MERLIN..

Aflată într-un progres constant, compania ADEO a devenit cea mai mare companie franceză de pe piața internațională. În prezent, companiile grupului ADEO sunt recunoscute peste tot în lume prin numeroasele premii “Great Place to Work Institute”.

În România funcționează 17 magazine LEROY MERLIN, cu peste 2000 de angajați în 13 orașe: București, Cluj-Napoca, Craiova, Ploiești, Brașov, Constanța, Sibiu, Suceava, Târgu Mureș, Bacău, Iași, Timișoara și Oradea.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din sectoarele DIY, Home Improvement & Gardening.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația BricoRetail.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *