Leroy Merlin, parteneriat cu SAMEDAY pentru livrări în rețeaua easybox din țară

În această primăvară, Leroy Merlin România, retailer specializat în construcții, decorațiuni și grădinărit, lansează un nou serviciu de livrare cu acoperire națională, comenzi cu ridicare din rețeaua de lockere easybox, dezvoltată de SAMEDAY.

leroy merlin

Potrivit reprezentanților companiei, peste 25.000 de produse din oferta Leroy Merlin vor fi disponibile pentru livrare în cele peste 3.900 de lockere easybox din România. Acestea pot fi achiziționate online de pe site-ul leroymerlin.ro

Decizia de a dezvolta acest serviciu este în linie cu abordarea omnichannel a business-ului Leroy Merlin, cu  produse și servicii de înaltă calitate la cele mai bune prețuri, disponibile online, prin comenzi telefonice sau în magazine. Un punct strategic important în acest sens este eficientizarea serviciilor de livrare, cu obiectivul de a acoperi 100% din locuitorii României.

470 de localități acoperite de lockere easybox

În prezent, rețeaua de lockere easybox dezvoltată de SAMEDAY acoperă peste 470 de localități din România. În plus, serviciul easybox, prin care clienții pot accesa produsele Leroy Merlin aduce beneficii multiple, precum disponibilitate 24/7 de ridicare a coletelor, proximitatea față de locuință sau birou, ușurința și intuitivitatea de utilizare, precum și costurile accesibile.

”Anul acesta suntem concentrați pe soluții care le fac românilor viața mai ușoară. În continuare ne asigurăm că la noi vor găsi mereu și opțiuni sustenabile la cele mai bune prețuri, iar acum facem un pas important în ceea ce privește accesibilitatea produselor noastre, prin implementarea livrărilor în easybox, una dintre cele mai eficiente soluții de lockere din România. În plus, susținem și dorința clienților pentru comenzi online, o linie de business care a crescut cu peste 30% în 2023 și care continuă să fie o prioritate pentru Leroy Merlin. Le mulțumim partenerilor noștri de la SAMEDAY și Zitec pentru deschidere, suport și eficiență în tot procesul de implementare a soluției easybox ”, declară Mathieu Bauduin, CEO Leroy Merlin România.

Produsele livrate pot fi doar cele care se potrivesc dimensiunilor locker-ului

Ne bucurăm să punem la dispoziția partenerilor noștri, Leroy Merlin, cea mai mare rețea de puncte de livrare out-of-home din România. Rețeaua noastră de easybox-uri este concepută special pentru a eficientiza procesul de livrare și reprezintă cea mai bună soluție pentru creșterea sustenabilă a magazinelor online. Printr-o continuă investiție în tehnologia și logistica din spatele easybox-urilor, reușim să îmbunătățim constant experiența consumatorilor și susținem activ dezvoltarea eCommerce-ului românesc,” declară Lucian Baltaru, CEO SAMEDAY Group.

”Suntem mândri să fim parteneri alături de Leroy Merlin și SAMEDAY în acest proiect important de transformare digitală în  sectorul DIY. În retail, experiența clienților este un factor esențial pentru succesul și creșterea oricărui business și ne bucurăm că am avut ocazia să gândim și să dezvoltăm soluții tehnologice care să aducă valoare pentru clienții Leroy Merlin, atât online, cât și offline”, declară Alex Dobre, Business Line Director – Retail Solutions, Zitec.

Potrivit informațiilor Leroy Merlin, pentru comenzile cu ridicare din lockere, sunt eligibile exclusiv produse adaptabile dimensiunii standarde a locker-ului și greutate. Comenzilor Leroy Merlin cu livrare în locațiile easybox li se aplică inclusiv opțiunea de plată la locker, cu cardul bancar.

Leroy Merlin

Leroy Merlin, membră a Grupului Francez ADEO, este lider european al pieței de bricolaj, cu o istorie de peste 90 de ani ca retailer specializat în construcții, decorațiuni și grădinărit.

Harta ADEO cuprinde peste 1000 de magazine situate în 20 de țări ce deservesc 500 de milioane de locuitori și profesioniști. Suntem 150.000 de colegi, lideri dezvoltați într-o cultură a antreprenoriatului, animați de un scop comun: să fim utili nouă, celorlalți, comunităților și întregii lumi, să oferim soluții eficiente și responsabile de îmbunătățire a locuințelor.

În România funcționează 21 de magazine Leroy Merlin, cu aproape 3500 de angajați în 15 orașe: București, Cluj-Napoca, Craiova, Ploiești, Brașov, Constanța, Sibiu, Suceava, Târgu Mureș, Bacău, Iași, Timișoara, Oradea, Târgoviște și Arad ( + Pitești în toamna lui 2024).

SAMEDAY

SAMEDAY este compania regională de curierat care a înregistrat cea mai spectaculoasă creștere în ultimii ani, numărându-se, în prezent, printre principalii jucători din segmentul său de piață. Cu o experiență de 17 ani pe piața din România, o echipă de peste 5.000 de angajați și parteneri și o infrastructură digitală integrată, compania este prezentă în România, Ungaria și Bulgaria, oferind atât servicii de livrare door-to-door, cât și livrare în peste 5000 de lockere easybox. Astfel, SAMEDAY operează cea mai extinsă rețea de lockere din regiune, propunându-și să reinventeze experiența de livrare zi de zi.

Zitec

Una dintre cele mai proeminente companii de servicii de dezvoltare software end-to-end din Europa, Zitec susține transformarea digitală a companiilor pe aproximativ 30 de piețe, precum SUA, Canada, Marea Britanie, România, Cipru, Germania, Italia, Danemarca și Orientul Mijlociu.

Zitec este una dintre puținele companii românești certificate Google Cloud Premier Partner, Microsoft Solution Partner – Digital & App Innovation, Microsoft Advanced Specialization – Infrastructure Migration to Azure, Amazon AWS Technology Partner și furnizor al platformei de soluții eCommerce în cloud VTEX, precum și Adobe Solution Bronze Partner. În plus, compania este certificată ISO:9001, ISO:27001, CREST și atestată de către DNSC drept Auditor de securitate NIS.


Întregul conținut al site-ului www.bricoretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

De două ori pe săptămână puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din sectoarele DIY, Home Improvement & Gardening.

Abonaţi-vă la newsletter aici: www.bricoretail.ro/newsletter

Publicația BricoRetail.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *