Leroy Merlin: Pandemia a creat o nouă generație de pasionați de grădinărit

Leroy Merlin România anunță venirea Sezonului Cultivării Plantelor de Exterior, cu o gamă specială de produse și soluții de grădinărit pentru terase, spații de relaxare sau decorațiuni exterioare.

Leroy MerlinAstfel, categoriile vizate în acest sezon sunt Mobilier, Terasă, Grătar, Cultivare de plante și Irigare. Mai mult, pentru lansarea Sezonului Plantelor, Leroy Merlin a construit un podium uriaș chiar la intrarea în magazine, o invitație adresată clienților pentru ca aceștia să descopere o ofertă largă de plante decorative de interior și exterior, precum și de cultură (bulbi, copaci, semințe, sol), o parte dintre acestea provenind de la producători locali.

În acest sezon, pasionații de deco pot găsi toate produsele și soluțiile pentru un proiect complet, începând cu soluții specializate pentru construirea teraselor cu podea sau pavaj și terminând cu produse noi de mobilier de grădină aliniate la noile tendințe. Pentru cei pasionați de grădinărit, există numeroase game atractive de plante decorative pentru exterior, dar și bulbi, pomi fructiferi, pomi decorativi, ce provin, de asemenea, de la producătorii locali.

Proiectul de grădinărit poate fi completat cu soluții RSE în irigații, cum ar fi irigarea subterană sau sistemele de irigare prin cădere. Soluțiile de irigații controlează nivelul de apă consumată, deoarece Leroy Merlin își propune să facă o diferență în soluțiile de durabilitate.

Pandemia a creat o nouă generație de pasionați de grădinărit

Momentele dificile din timpul pandemiei au venit și cu noi posibilități, iar carantina a oferit în primul rând timpul necesar pentru a construi grădina la care au visat întotdeauna clienții noștri.

Mai mult, pandemia a creat o nouă generație de pasionați de grădinărit formată din tineri profesioniști care până acum nu au avut ocazia să dedice timp acestor activități. Acest lucru nu este întâmplător, deoarece zilele petrecute exclusiv acasă le-au stimulat nevoia de a se conecta cu spațiul exterior și a petrece timp în grădinădeclară Frédéric Lamy, CEO Leroy Merlin România.

Cele mai căutate și cumpărate categorii de grădinărit din cadrul Leroy Merlin sunt pomii fructiferi, conifere, soluții de irigare, seturi de mobilier de grădină, foișoarele sau pergolele. Sezonul acesta retailerul oferă produse și servicii specializate pentru clienții care dețin terase mici sau grădini mici sau pe cei pasionați de petrecerea timpului în aer liber.

Leroy Merlin

LEROY MERLIN este liderul european al pieței de bricolaj, cu o istorie de peste 90 de ani ca retailer specializat pe construcții, decorațiuni și grădinărit. Companie inovatoare din cadrul ADEO, LEROY MERLIN deține 800 de magazine în 15 țări din Europa, Asia, Africa și America de Sud. Peste 115.000 de colegi fac parte din familia LEROY MERLIN. Aflată într-un progres constant, compania ADEO a devenit cea mai mare companie franceză de pe piața internațională. În prezent, companiile grupului ADEO sunt recunoscute peste tot în lume prin numeroasele premii “Great Place to Work Institute”.

În România funcționează 18 magazine LEROY MERLIN, cu peste 2000 de angajați în 13 orașe: București, Cluj-Napoca, Craiova, Ploiești, Brașov, Constanța, Sibiu, Suceava, Târgu Mureș, Bacău, Iași, Timișoara și Oradea.

Întregul conținut al site-ului www.bricoretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), construcţii şi Home&Garden.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *