Leroy Merlin a deschis cel de-al patrulea magazin în București şi ajunge la o reţea de 18 unităţi în România

Retailerul francez de bricolaj Leroy Merlin a deschis primul magazin din sectorul 3 al Capitalei, al patrulea magazin din București și ajunge la un număr total de 18 unități în rețeaua proprie.

Leroy merlin

Noul magazin Leroy Merlin este situat în Sectorul 3, pe Bulevardul Theodor Pallady Nr 51 și are o suprafață de aproximativ 14.000 metri pătrați, dintre care 2.700 metri pătrați sunt destinați zonei de drive-in. Cu o echipă de 115 angajați, magazinul pune la dispoziția clienților o gamă de 30.000 produse și peste 360 locuri de parcare.

Un aspect diferit față de celelalte magazine ale retailerului îl reprezintă faptul că este pregătit 100% omnicanal, fiind amenajate zone speciale pentru gestionarea atât a comenzilor plasate online și livrate către clienți, cât și a rezervărilor de produse online cu ridicare din magazin. Un alt element de noutate este redat de noi soluții tip showroom pentru bucătării și băi, dar și de faptul că noul magazin aduce în prim plan soluții inspiraționale, pe zona de decorațiuni. Tot în contextul ușurării procesului de cumpărare, la fel ca și în celelalte magazine, s-a păstrat modalitatea de comandă telefonică pentru clienții care doresc să plaseze comenzi mai rapide.

115 angajați

Cei 115 angajați ai magazinului oferă consiliere la raft pentru achiziționarea produselor și serviciilor, și propun soluții personalizate de amenajare a casei și grădinii adaptate în funcție de nevoile și bugetul fiecărui client. Toți angajații au trecut deja prin perioada de formare în celelalte magazine Leroy Merlin din București, iar împreună cu managementul magazinului au realizat peste 400 vizite la locuitorii din zona pentru a cunoaște mai bine nevoile și așteptările acestora cu privire la produsele și serviciile de bricolaj.

Deschiderea celui de-al patrulea magazin LEROY MERLIN din București confirmă încă o dată angajamentul nostru fată de piața din România, angajament pe care ni l-am asumat încă din 2011, de la lansarea primului magazin, tot în București. Sectorul 3 este o zonă în care credem și care deține un mare potențial de dezvoltare, iar noi dorim să îi obișnuim pe clienții noștri să plătească mai puțin pentru produse și servicii de calitate.” a declarat Frédéric Lamy, directorul general al Leroy Merlin România.

Programul magazinul LEROY MERLIN Pallady este de luni până sâmbătă între orele 07:00 – 21:00 și duminică între orele 08:00 – 20:00.

LEROY MERLIN

LEROY MERLIN este unul dintre cei mai mari retaileri specializați pe bricolaj, construcții, decorațiuni și grădinărit, cu o istorie de peste 100 de ani la nivel mondial.

Compania, parte a grupului ADEO, deține peste 500 de magazine în 13 țări din Europa, Asia, Africa și America de Sud.

În prezent, în România funcționeaza 18 magazine LEROY MERLIN, cu peste 2.500 de angajați în București, Cluj-Napoca, Craiova, Ploiești, Brașov, Constanța, Sibiu, Suceava, Târgu Mureș, Bacău, Iași, Timișoara și Oradea.

Întregul conținut al site-ului www.bricoretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din sectoarele DIY, Home Improvement & Gardening.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația BricoRetail.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *