LEROY MERLIN deschide pe 21 august magazinul Theodor Pallady din București

LEROY MERLIN, jucătorul numărul 2 din piața DIY din România, va deschide pe 21 august 2020 magazinul din Bulevardul Theodor Pallady, nr. 51, cel de-al 4-lea magazin din București și cel de-al 18-lea al rețelei din România.

Leroy MerlinLeroy Merlin Pallady va fi primul magazin din România al retailerului gandit full omnicanal cu soluția Rezervă & Ridică integrată complet.

Tot în contextul ușurării procesului de cumpărare, precum în celelalte magazine, retailerul a păstrat modalitatea de comandă telefonică pentru clienții care doresc să plaseze o comandă rapidă.

De asemenea, tot la capitolul noutăți, LEROY MERLIN introduce în noul magazin din bulevardul Theodor Pallady noi soluții tip showroom pentru bucătării și băi.

Date cheie magazin Pallady

–  suprafață de vânzare de 14.000 metri pătrați

–  peste 30.000 de produse comercializate

–  115 angajați până în acest moment, care au trecut deja prin perioada de formare în celelalte magazine Leroy Merlin din București, dar procesul de recrutare este încă în plină desfășurare

Foarte interesant este faptul că mai mulți angajați ai noului magazin LEROY MERLIN, alături de managementul magazinului, au realizat peste 400 vizite la locuitorii din zonă pentru a cunoaște mai bine nevoile și așteptările acestora cu privire la produsele și serviciile de bricolaj.

Retailerul a anunţat în 2017 semnarea unui contract de achizitie a terenului de aproximativ 40.000 mp in zona Theodor Pallady, Bucureşti, pentru primul magazin din estul capitalei. Planificat inițial pentru deschidere în anul 2019, cel de-al 18-lea magazin al rețelei din România se va deschide pe data de 21 august 2020.

LEROY MERLIN

LEROY MERLIN este unul dintre cei mai mari retaileri specializați pe bricolaj, construcții, decorațiuni și grădinărit, cu o istorie de peste 90 de ani la nivel mondial.

Compania, parte a grupului ADEO, deține aproape 500 de magazine în 13 țări din Europa, Asia, Africa și America de Sud.

În prezent, în România funcționează 17 magazine LEROY MERLIN, cu peste 2.500 de angajați în București, Cluj-Napoca, Craiova, Ploiești, Brașov, Constanța, Sibiu, Suceava, Târgu Mureș, Bacău, Iași, Timișoara și Oradea.

Întregul conținut al site-ului www.bricoretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din sectoarele DIY, Home Improvement & Gardening.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația BricoRetail.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *