LEROY MERLIN va deschide pe 24 iunie, la Iaşi, magazinul cu numărul 14 al reţelei

LEROY MERLIN, unul dintre cei mai importanţi retaileri de bricolaj la nivel mondial şi unul din liderii pieţei de bricolaj din România, continuă expansiunea în Moldova şi deschide pe 24 iunie, la ora 07:00, primul magazin din Iaşi. Magazinul, care este al paisprezecelea din reţea, se întinde pe o suprafaţă de 13.000 mp şi este situat pe Calea Chişinăului, nr 23.

LEROY MERLINOferta cu care LEROY MERLIN vine în întâmpinarea ieşenilor, încă de la deschiderea magazinului, este de aproape 28.000 de produse de calitate, cu preţuri adaptate la puterea de cumpărare a tuturor clienţilor, astfel încât fiecare să poată avea acces la cele mai bune soluţii pentru amenajarea, reamenajarea sau construirea locuinţei şi a grădinii.

De asemenea, magazinul pune la dispoziţia clienţilor săi un spaţiu drive-in dispus pe o suprafaţă de 4.000 mp, unde fiecare îşi poate face cumpărăturile simplu şi rapid, încărcându-şi direct marfa în maşina.  Ca şi în restul unităţilor LEROY MERLIN, o echipă dedicată de peste 100 de angajaţi va fi în permanenţă la dispoziţia clienţilor, astfel încât fiecare să primească cele mai bune soluţii, adaptate nevoilor şi bugetului lor.

Magazinul LEROY MERLIN Iasi va fi deschis de luni până sambată între orele 07:00 – 21:00 și duminică între orele 09:00 – 20:00.

Magazinul LEROY MERLIN din Iaşi va oferi clienţilor săi servicii de livrare expres, descărcare la uşa clientului, finanţare, retur marfa în termen de 90 de zile de la cumpărare, închiriere unelte pentru care nu se percepe garanţie, post vânzare, debitare lemn, mixare vopsea etc.

“Aşa cum am promis, vom finaliza în timp util procesul de rebranding al reţelei de magazine achiziţionate, pentru că ne dorim ca un număr cât mai mare de români să plătească mai puţin pentru produse de bricolaj de calitate şi servicii impecabile. Acest lucru nu ar fi fost posibil fără deschiderea unui magazin în Iaşi, acest oraş fiind un pol important în regiunea Moldovei, o zonă în care credem şi care deţine un mare potenţial de dezvoltare în viitor. Ultimii 3 ani au marcat un trend de creştere semnificativ pentru acest oraş şi credem că în următorii 5, creşterea zonei va fi exponenţială. Vom fi alături de ieşeni în dezvoltarea oraşului şi a întregii regiuni.” a declarat Frédéric Lamy, directorul general LEROY MERLIN România.

“Ne bucurăm să putem oferi clienţilor produse de calitate, accesibile oricui este interesat să îşi amenajeze căminul şi gradină. Este nevoie pe piaţa locală de experienţa cumpărăturilor moderne, cu o gamă largă de produse, întotdeauna la preţuri mici, mereu în stoc şi cu cea mai bună consiliere. Clienții sunt invitați să se simtă ca acasă în magazinul nostru!” a declarat Xavier Claudel, directorul magazinului LEROY MERLIN Iaşi.

 

LEROY MERLIN

În prezent, în România, funcţionează 13 magazine LEROY MERLIN (două magazine în Bucureşti: complexul comercial Sun Plaza şi parcul comercial Colosseum, un magazin pe Soseaua Alexandria, în Bragadiru, Ilfov , un magazin în Craiova – Electroputere Mall, un magazin lângă Ploieşti, pe DN1 km 6, comuna Blejoi, un magazin în Brasov pe Bd. Griviţei Nr.1L, un magazin în Constanţa pe Bulevardul Aurel Vlaicu, nr. 207, două magazine în Cluj-Napoca, pe Calea Turzii 186 şi pe Bulevardul Aurel Vlaicu, nr. 182, un magazin în Sibiu în incinta Shopping City Sibiu pe Str. Sibiului nr. 5, Selimbăr, un magazin Suceava pe Calea Unirii, nr. 27B, un magazin în Targu Mureş pe Strada Gheorghe Doja 243 – Promenada Mall şi un magazin în Bacău situat pe Calea Republicii, nr. 181 – centrul comercial Hello Shopping Park.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), home & deco, home & garden, materiale de construcţii, scule şi unelte

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

 

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *