LEROY MERLIN deschide în Ploieşti cel de-al treilea magazin din România

Retailerul francez de bricolaj LEROY MERLIN a deschis astăzi, 14 mai, la Ploieşti, cel de-al treilea magazin din România.

LEX_8990Magazinul este situat în cadrul centrului comercial aflat pe DN1, km. 6, comuna Blejoi, jud. Prahova şi este primul magazin bauMax care se redeschide sub numele Leroy Merlin.

Achiziţia operaţiunilor comerciale din România ale lanţului bauMax îi permite lui Leroy Merlin să-şi extindă mult mai repede reţeaua de magazine. Reamenajarea şi redeschiderea sub sigla Leroy Merlin a magazinului din Ploieşti este primul pas în expansiunea accelerată a preţurilor mici în toată România. În curând vor urma şi alte deschideri în alte oraşe, astfel încât din ce în ce mai multă lume să beneficieze de preţuri mici şi de case frumoase.

Deschiderea celui de-al treilea magazin Leroy Merlin în România este un pas firesc al filosofiei prețurilor mici ale magazinului – preocuparea constantă de a micșora prețurile – pentru ca amenajarea casei să fie la îndemâna clienților noștri. Acum aducem și în Ploieşti acest concept, într-un oraș care ne-a interesat de mai mult timp din acest punct de vedere, și tocmai de aceea, am organizat aici, în cele mai mici detalii, cel de-al treilea magazin din țară. Îi așteptăm pe ploieşteni cu foarte multe suprize plăcute, în plus față de surprizele prețurilor mici, prezente oricum tot timpul”, a declarat  Frédéric Lamy, directorul general Leroy Merlin România.

Leroy Merlin pregătește pentru ploieşteni o ofertă generoasă de zeci de mii de produse de bricolaj, construcții, decorațiuni și grădinărit la prețuri mici. Această ofertă este integrată într-un magazin care are o suprafață de 12.000 mp și o echipă formată din 100 de colaboratori din vechiul magazin și noi angajați.

Primul magazin deţinut de Leroy Merlin în România a fost deschis în septembrie 2011, în cadrul parcului de retail Colosseum din Chitila. Magazinul din nordul Capitalei a înregistrat în 2013 cele mai mari vânzări per magazin de pe piața românească de bricolaj.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), construcţii şi Home&Garden.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *