Leroy Merlin a lansat noua colecție Deco și Iluminat

Leroy Merlin a lansat noua colecție de Deco și Iluminat reprezentată prin cinci stiluri de decorațiuni interioare: CHARM, CLASIC, ESSENTIAL, FUTURE și NATURE.

Leroy MerlinAcestea se diferențiază între ele prin elemente de interior diferite și originale, create special pentru a satisface preferințele tuturor clienților.

Potrivit pentru spațiile în care lumina naturală pătrunde cu generozitate, Stilul CHARM înseamnă pereți și mobilier în culori deschise, cu imprimeuri florale și perdele confecționate din broderii și dantelă. Accesoriile, galeriile din fier forjat vopsite în alb, tablourile cu rame albe, ghivecele ceramice, cutiile pentru depozitare pictate în acuarelă sunt elementele de bază ale acestui stil. Iluminarea este asigurată de veioze și lampadare din materiale textile care conferă o atmosferă plăcută și primitoare căminului.

Echilibrat atât prin cromatică, cât și prin simetria poziționării elementelor, Stilul CLASIC presupune mobilier durabil și accesoriii din metale și sticlă. Acesta permite combinarea pieselor de mobilier vechi cu cele moderne, oferind un aspect elegant oricărei încăperi. Pentru pereți se recomandă tapetul sau culorile neutre, precum crem sau gri. Pentru completarea decorului, nu trebuie să lipsească galeriile cu accente metalice pentru perdele și draperii, lustre cu brațe din metal și abajururi din sticlă sau lampe sofisticate.

Simplu și curat, Stilul ESSENTIAL se caracterizează prin decorațiuni și finisaje accesibile oricărui buzunar. Prin acest stil minimalist, se poate obține un spațiu aerisit, luminos, decorat cu bun gust, care nu tolerează excesul de culori și mobilier. Potrivit îndeosebi persoanelor tinere și dinamice, acest stil exprimă eleganță și rafinament prin pereții albi, crem sau negri, accesorii puține, decorațiuni din figuri geometrice și combinații neutre care creează o atmosferă relaxantă.

Stilul FUTURE propune mobilier, accesorii și finisaje pline de culoare și elemente moderne, fiind recomandat mai ales familiilor tinere din mediul urban, dornice de schimbari frecvente. Pentru pereți, se poate opta pentru tapet în culori și imprimeuri puternice, însă perdelele și draperiile trebuie să fie cât mai simple, în culori uni și materiale ușor de întreținut. Tablourile sunt cele mai apreciate ca elemente de decor, iar la capitolul iluminare se recomandă corpurile industriale sau futuriste, realizate din sticlă, metal sau plastic.

Pentru un spațiu confortabil și plin de energie pozitivă, Stilul NATURE este alegerea ideală, mai ales în cazul famililor cu copii. Camere decorate cu flori, perdele din bumbac, jaluzele din bambus și podele din lemn sunt doar cateva dintre elementele caracteristice acestui stil. Pereții vopsiți în nuanțe de verde, crem sau maro, dar și lustrele și lampadarele din lemn sau din materiale reciclabile, cu siguranță aduc natura în căminul celor care preferă acest stil.

Fiecare dintre aceste stiluri sunt prezente în magazinele Leroy Merlin din București și din țară, în spații proiectate de designeri și amenajate de către angajații Leroy Merlin, cu scopul de a oferi sugestii cu privire la combinații și elemente de decor care să inspire clienții în alegerea pieselor potrivite pentru casă.

Pentru un plus de inspirație, site-ul Leroy Merlin are o secțiune de tips & tricks dedicată celor care au nevoie de îndrumare în adoptarea unui stil preferat.

LEROY MERLIN

LEROY MERLIN este unul dintre cei mai mari retaileri specializați pe bricolaj, construcții, decorațiuni și grădinărit, cu o istorie de peste 90 de ani la nivel mondial.

Companie inovatoare din cadrul ADEO, LEROY MERLIN deține aproape 500 de magazine în 13 țări din Europa, Asia, Africa și America de Sud.

În prezent, în România funcționează 17 magazine LEROY MERLIN, cu peste 2000 de angajați în București, Cluj-Napoca, Craiova, Ploiești, Brașov, Constanța, Sibiu, Suceava, Târgu Mureș, Bacău, Iași, Timișoara și Oradea.

Întregul conținut al site-ului www.bricoretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.


Puteți citi cele mai proaspete știri din retailul DIY din România și din Europa Centrală și de Est, în BricoRetail.ro, cea mai importantă publicație B2B dedicată sectorului DIY și Home Improvement din România, direct sau abonându-vă la newsletterul zilnic.

You can also read the freshest news from DIY retail, from Romania and Central and Eastern Europe, in english, at BricoRetail.ro, the most important B2B publication dedicated to DIY and Home Improvement from Romania, directly or by subscribing to the daily newsletter.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *