LEROY MERLIN deschide un magazin la Timişoara şi încheie procesul de transformare al magazinelor bauMax

LEROY MERLIN, unul dintre cei mai importanți retaileri de bricolaj la nivel mondial și unul dintre liderii pieței de bricolaj din România, va deschide pe 2 septembrie cel de-al 15-lea magazin din România, încheind astfel procesul de dezvoltare, modernizare și rebranding al magazinelor bauMax.

12Magazinul din Timişoara marcheaza finalul procesului de rebranding al magazinelor bauMax, transformate în Leroy Merlin, proces care a durat 20 de luni și in cursul căruia au fost transformate și redeschise 12 magazine.

Dintre cele 15 magazine bauMax achiziţionare în 2014 de grupul Adeo, operatorul reţelei Leroy Merlin, 3 au fost închise definitiv (Bucureşti – Chitila, Piteşti şi Craiova), iar restul de 12 magazine au fost transformate în magazine Leroy Merlin, care s–au alăturat celorlalte 3 magazine sub acelaşi brand construite de la zero: Bucureşti  – Colloseum, Bucureşti – Bragadiru şi Craiova – Electroputere Mall.

Magazinul LEROY MERLIN Timișoara, primul din regiunea de Vest a țării,  se întinde pe o suprafață totală de peste 13.400 mp, este situat pe Calea Șagului, DN59, Timișoara, județul  Timiș si comercializeaza o gamă de 28.000 de produse.

Magazinul din Timișoara va pune la dispoziția clienților săi și un spațiu drive-in, întins  pe o suprafață de 4.000 mp, unde fiecare iși poate face cumpăraturile simplu și rapid, încărcându-și direct marfa în mașină.  Ca și în restul magazinelor LEROY MERLIN, o echipă dedicată de peste 100 de angajați va fi in permanență la dispozitia clienților, astfel încât fiecare client să primeasca cele mai bune sfaturi pentru alegerea soluțiilor adaptate nevoilor și bugetului său.

Magazinul LEROY MERLIN din Timișoara va fi deschis de luni până sâmbătă între orele 07:00 – 21:00 și duminică între orele 09:00 – 19:00.

Magazinul LEROY MERLIN din Timișoara oferă clienților săi servicii de livrare expres, descărcare la ușa clientului, finanțare, retur marfă în termen de 90 de zile de la cumpărare, închiriere unelte -pentru care nu se percepe garanție, post vânzare, debitare lemn, mixare vopsea etc.

“Acum un an, am anunțat că în luna septembrie vom finaliza o primă etapă importantă din strategia de dezvoltare a LEROY MERLIN în România. Iată că septembrie 2016 vine cu îndeplinirea acestei promisiuni și suntem foarte recunoscatori și bucuroși că intreaga echipă, colaboratorii și partenerii noștri au fost alături de noi în acest an!

Deschiderea magazinului din Timișoara marchează succesul unui program de dezvoltare a companiei care a ținut 20 de luni și in cursul căruia au fost transformate și redeschise 12 magazine din fosta rețea bauMax, iar două au fost construite de la zero (LEROY MERLIN Craiova și LEROY MERLIN Alexandriei).

LEROY MERLIN reușeste prin deschiderea magazinului din Timișoara să acopere aproape în totalitate teritoriul României, împlinindu-și în felul acesta misiunea de a facilita accesul românilor la produse de bricolaj și amenajare a locuințelor, prin practicile noastre comerciale de prețuri mici și calitate a serviciilor oferite. 2016 va ramane un an de referință pentru LEROY MERLIN România, pentru atingerea unor indicatori importanți : 15 magazine în rețea, o echipă de peste 1.500 de profesioniști dedicați clienților și acoperire națională. De aceea, Timișoara va fi un oraș simbol și pentru noi, locul în care se încheie un capitol din dezvoltarea LEROY MERLIN și se deschide un altul, în care vom dezvolta proiecte noi pentru clienții noștri “, a declarat Frédéric Lamy, directorul general LEROY MERLIN România.

“Ne bucurăm să putem oferi clienților produse de calitate, accesibile oricui este interesat să își amenajeze căminul și grădina. Avem încredere că timișorenii vor aprecia experiența cumpărăturilor moderne în magazinul nostru, unde vor gasi o gamă variată de produse, întotdeauna la prețuri mici, mereu în stoc și cu cea mai bună consiliere din partea echipei noastre. Toți clienții ce ne vor trece pragul sunt invitați să se simtă ca acasă în magazinul nostru!” a declarat Frederic Lefevre, directorul magazinului LEROY MERLIN Timișoara.

În prezent, în România, funcționează 14 magazine LEROY MERLIN , două magazine in București: complexul comercial Sun Plaza și parcul comercial Colosseum, un magazin pe Șoseaua Alexandria, în Bragadiru, Ilfov , un magazin în Craiova – Electroputere Mall, un magazin langă Ploiești, pe DN1 km 6, comuna Blejoi, un magazin în Brașov pe Bd. Griviţei Nr.1L, un magazin în Constanța pe Bulevardul Aurel Vlaicu, nr. 207, două magazine în Cluj-Napoca, pe Calea Turzii 186 și pe Bulevardul Aurel Vlaicu, nr. 182, un magazin în Sibiu în incinta Shopping City Sibiu pe Str. Sibiului nr. 5, Șelimbăr, un magazin în Suceava pe Calea Unirii, nr. 27B, un magazin în Targu Mureș pe Strada Gheorghe Doja 243 – Promenada Mall, un magazin în Bacau situat pe Calea Republicii, nr. 181 – centrul comercial Hello Shopping Park și un magazin în Iași situat pe Calea Chisinaului, nr 23.

În fiecare dimineaţă, puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *