LEROY MERLIN va deschide pe 27 mai, la Bacău, magazinul cu numărul 13 al reţelei

LEROY MERLIN, unul dintre cei mai importanți retaileri de bricolaj la nivel mondial, va deschide pe 27 mai, ora 07:00, în orașul Bacău, cel de-al treisprezecelea magazin din rețeaua proprie și al doilea din regiunea Moldova, după cel de la Suceava, inaugurat de curând, pe data de 12 mai. 

Leroy Merlin -drive inMagazinul se întinde pe o suprafață de 12.000 mp și este situat pe Calea Republicii, nr. 181, în cadrul centrului comercial Hello Shopping Park. Magazinul pune la dispozitia clienților un spațiu drive-in, dispus pe o suprafață de 3.700 mp, unde fiecare își poate face cumpărăturile simplu și rapid, încărcându-și direct marfa în mașină. O echipă dedicată de aproximativ 100 de angajați va fi în permanență la dispoziția clienților.

Programul magazinului este de luni până sâmbătă între orele 07:00 – 21:00 și duminică între orele 09:00 – 20:00.

Ca în fiecare magazin LEROY MERLIN, și aici clienții vor putea găsi o gamă variată de produse de calitate, la prețuri mici, pentru bricolaj, construcții, decorațiuni și grădinărit. Cele peste 25.000 de articole din magazin au prețurile adaptate la puterea de cumpărare a tuturor clienților, astfel încât fiecare să poată avea acces la cele mai bune soluții pentru amenajarea, reamenajarea sau construirea locuinței și a grădinii.

Magazinul LEROY MERLIN din Bacău va oferi clienților săi servicii de livrare expres incepand de la 19.35 lei, descărcare la ușa clientului, finanțare, retur marfa în termen de 90 de zile de la cumparare, închiriere unelte pentru care nu se percepe garantie, post vânzare, debitare lemn, mixarea vopsea etc. De asemenea, pentru pauzele din timpul cumpărăturilor, este pregătit un coffee corner si o mini-librarie pentru clienți.

Clienții vor beneficia, ca și în restul unităților LEROY MERLIN, de consiliere specializată și personalizată pentru achiziționarea produselor dorite, astfel încât fiecare să primească cele mai bune soluții adaptate nevoilor și bugetului lor.

“Asa cum am promis, am continuat expansiunea prețurilor mici pe piața de bricolaj, iar acest lucru nu ar fi fost posibil fără deschiderea unui magazin  în Bacău. Locuitorii din această zonă a țării sunt activi, întreprinzători și deschiși la proiecte noi, iar noi ne bucurăm să putem da o mână de ajutor și să fim un partener de încredere în proiectele lor. Ne propunem să fim cel mai important actor de pe piața magazinelor de bricolaj din Bacău. Vom fi magazinul care va raspunde cel mai bine dorințelor și nevoilor de bricolaj ale locuitorilor din Bacău și din împrejurimi.”, a declarat Frédéric Lamy, directorul general LEROY MERLIN România.

“Întreaga echipă a magazinului este bucuroasă să poată oferi clienților din Bacău și împrejurimi o varietate atât de largă de produse de calitate la prețuri mici. Este nevoie pe piața locală de  o astfel de experiență în domeniul magazinelor de bricolaj. Și, așa cum am demonstrat și până acum, clienții vor avea parte doar de profesionalism, atenție la detalii, produse de calitate şi preţuri mici.” , a declarat Cezar Durlan, director magazin LEROY MERLIN Bacău.

LEROY MERLIN

În prezent, în România, funcţionează 12 magazine LEROY MERLIN (două magazine în București: complexul comercial Sun Plaza și parcul comercial Colosseum, un magazin pe Șoseaua Alexandria, în Bragadiru, Ilfov , un magazin în Craiova – Electroputere Mall, un magazin lângă Ploiești, pe DN1 km 6, comuna Blejoi, un magazin în Brașov pe Bd. Griviţei Nr.1L, un magazin în Constanța pe Bulevardul Aurel Vlaicu, nr. 207, doua magazine în Cluj-Napoca, pe Calea Turzii 186 și pe Bulevardul Aurel Vlaicu, nr. 182, un magazin în Sibiu în incinta Shopping City Sibiu pe Str. Sibiului nr. 5, Șelimbăr, un magazin Suceava pe Strada Unirii, nr. 27B și un magazin în Târgu Mureș pe Strada Gheorghe Doja 243 – Promenada Mall).

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), home & deco, home & garden, materiale de construcţii, scule şi unelte

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *