LEROY MERLIN a lansat oficial platforma Facem-Facem.ro

Brandul francez  de retail de bricolaj LEROY MERLIN a lansat oficial marţi, 19 ianuarie 2016, Facem-Facem.ro, singura platforma comunitară din România care oferă inspiraţie şi sfaturi practice din domeniile constructii, grădinarit, bricolaj sau decoraţiuni.

Manifestul_Facem_Facem.roNoua platformă online FACEM FACEM a fost lansată în luna septembrie 2014, dar doar in versiune beta, iar ieri a fost lansată oficial.

Evenimentul a fost marcat prin lansarea Manifestului Facem-Facem la care au participat bloggeri şi influenceri din mediul online şi care au fost puşi în situaţia de a experimenta activităţi practice de bricolaj. Manifestul este disponibil pe www.facem-facem.ro.

Facem-Facem.ro îşi propune să devină o sursă pertinentă de inspiraţie pentru toţi meseriaşii cu experienţă sau cei dornici să înveţe să facă singuri schimbări sau renovări în casele lor. Totodată, platforma oferă şi un spaţiu de socializare, unde cei interesaţi pot interacţiona cu alte persoane din comunitate, de la care pot învaţă lucruri noi sau care au împărtăşit idei creative.

Platforma Facem-Facem.ro poate fi accesată şi de pe mobil, intrând în aplicaţia Leroy Merlin.

Parte din Grupul ADEO, LEROY MERLIN oferă soluţii de amenajare complete la cele mai mici preţuri, oferind o diversă gama de materiale de construcţii, instalaţii, decoraţiuni şi tot ce îţi trebuie pentru a-ţi realiza un cămin primitor. Începând cu anul 2011 LEROY MERLIN este prezent în România cu magazine în Bucureşti, Craiova, Ploieşti, Braşov, Cluj şi Sibiu.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), construcţii şi Home&Garden.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *