Leroy Merlin a început procesul de transformare al magazinului bauMax Cluj-Napoca Vlaicu

După primele trei foste magazine bauMax transformate în Leroy Merlin, magazinele din Ploieşti, Braşov şi Bucureşti Sun Plaza, o a patra fostă unitate bauMax a intrat în proces de rebranding, începând cu 15 iunie. Este vorba de magazinul bauMax din Cluj-Napoca, situat pe Bulevardul Aurel Vlaicu, nr 182.

interior 4În cluj-Napoca mai funcţioneaza un magazin bauMax, pe Calea Turzii, nr 186.

Magazinul din Bulevardul Aurel Vlaicu va fi cel ce-al 4-lea ce se va transforma în Leroy Merlin dintre cele 15 unităţi bauMax preluate de către Grupul Adeo în luna iulie 2014. Magazinul bauMax din Chitila, situat foarte aproape de Laroy Merlin Coloseum, a fost închis definitiv.

Leroy Merlin mai deţine şi alte 3 magazine construite de la zero: Bucureşti Coloseum, Craiova şi Bragadiru.

Primul magazin deţinut de Leroy Merlin în România a fost deschis în septembrie 2011, în cadrul parcului de retail Colosseum din Chitila. Magazinul din nordul Capitalei a înregistrat în 2013 cele mai mari vânzări per magazin de pe piața românească de bricolaj.

Reţeaua austriacă bauMax, ce cuprindea în România 15 magazine, fost cumpărată, în iulie 2014, de către grupul francez Adeo, operatorul reţelei de bricolaj Leroy Merlin, pentru suma de 17 milioane de euro.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), construcţii şi Home&Garden.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din brico-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 1,230 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Bricolaj » Leroy Merlin a început procesul de transformare al magazinului bauMax Cluj-Napoca Vlaicu
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

 1. […] Leroy Merlin a început procesul de transformare al magazinului bauMax Cluj-Napoca Vlaicu […]

  Răspunde
 2. […] unitatea bauMax de pe Bulevardul Aurel Vlaicu, nr 182 din Cluj-Napoca, şi cea de-a doua unitate bauMax, din Calea […]

  Răspunde
 3. Ma bucur ca ati deschis acest magazin de pe calea turzi va cunosc din spania am facut casa si am cumparat materiale de constructi geamuri foarte bune parchet usi marfa este buna preturile accesibile daca nu iti place o poti restitui este multa seriozitate avea, card cu puncte si se facea oferte sa va ajute dumnezeu sa va mearga bine .

  Răspunde
 4. Cand deschideti magazinul din cluj aurel vlsicu asteotam cu nerabdare

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.