Kika anunță sute de reduceri până pe 3 decembrie

kika, magazinul de mobilier și decorațiuni interioare, se alătură, pentru al 4-lea an consecutiv, evenimentului Black Friday anunțând sute de reduceri de până la 50% atât în magazin, cât și online.

kikaÎn plus, pe lângă ofertele de Black Friday, clienții își pot achiziționa produsele preferate și în rate fără dobândă, sistem asigurat de kika prin partenerii săi.

Cei care își doresc să-și redecoreze casa se pot bucura de ofertele de Black Friday la kika până pe 3 decembrie, perioadă în care discounturile se țin lanț. Astfel, persoanele interesate să își schimbe atmosfera din casă își pot găsi inspirația între sutele de produse de mobilier și decorațiuni aflate la super ofertă.  Ca în fiecare an, reducerile acoperă toate departamentele magazinului.

Retailerul a pregătit prețuri speciale de Black Friday pentru sute de produse din toate categoriile, de la obiecte de mobilier, până la cele mai diverse accesorii și decorațiuni de interior potrivite fiecărui stil.

Pe lângă produsele aflate în promoție, kika promite să îşi suprindă clienţii şi cu oferte şi surprize de weekend. Astfel, cei care nu își regăsesc produsele preferate pe lista reducerile din timpul săptămânii, pot urmări pe site publicarea ofertelor de weekend.

Cei care nu au timp să viziteze magazinul în perioada reducerilor de Black Friday, pot găsi inspirație pe site-ul retailerului.

În fiecare dimineaţă, puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *