kika lansează Quattro Mobili – designul italian al bucătariilor

kika România extinde colecția de bucătării și lansează o nouă linie cu design italian, Quattro Mobili, caracterizată prin pasiunea pentru detalii rafinate, simplitate și soluții inteligente de organizare.

Lombard&Calabria

Un mix de dinamism și modernism, Quattro Mobili este adaptabil oricărui spațiu. Etajerele și multiplele variante de dulapuri ce ordonează totul foarte ușor, accentuează rolul bucătăriilor în viața modernă.

Linia cuprinde șase tipuri de bucătării cu nume de rezonanță italiană: Calabria, Veneta, Romagna, Lombardia, Marche, Sicilia, cu stiluri diferite, de la modern la rustic și mediteranean. Colecția este versatilă, corpurile putând fi mixate între ele, în funcție de spațiul disponibil.

Tendințele anului 2015 promovează bucătăriile moderne, utilate după ultimele tehnologii,  mobilierul cât mai simplu și mai ales funcțional. În amenajarea unei bucătării este importantă găsirea unui echilibru între ceea ce este la modă și clasic, funcţionalitate şi design, fără a uita însă de accesorii şi decoraţiuni”, spune Doina Apostolică, director magazin kika România.

Gama de bucătării Quattro Mobili este accesibilă, de calitate, cu un timp scurt de livrare, de numai două săptămâni.

Liniile moderne, finisajele fine, de calitate, caracterizează noua colecție. În același timp, suprafețele elegante ale blaturilor oferă utilizatorului o experiență unică, datorită materialului deosebit, cu un nivel bun de rezistență. Spațiile de depozitare atât pe orizontală cât și pe verticală, inserțiile din metal, dau dinamism încăperii.

Paleta de culori este extinsă, de la alb, gri, nisipiu și până la wenge, detaliile decorative înfrumusețând prin eleganță și rafinament. Reîmprospătarea continuă a ofertei de mobilier face parte din strategia kika de diferențiere pe piața românească și de atragere de noi clienți. Quattro Mobili se adresează persoanelor ocupate, care apreciază timpul petrecut acasă,  bucătăria fiind nu numai un spațiu pentru gătit, ci și de socializare.

Lombard & Calabria: liniile moderne, finisajele de calitate te vor cuceri de la prima vedere. Mânerele de metal sunt o parte integrantă a amenajării și evidențiază frumos piesele de mobilier. Electrocasnicele se integrează perfect în spațiul destinat, iar metalul din partea de jos completază fiecare piesă de mobilier.

Romagna: un gri special, care cu siguranță atrage atenția, corpuri de mobilier drepte, cu spații de depozitare atât pe orizontală cât și pe verticală. Sticla sablată dă senzația de luminozitate și căldură spațiului. Sertarele și mânerele metalice sunt de calitate, iar finisajele deosebite.

Romagna

Lombard & Veneta: perfect adaptabilă în spațiile mici, bucătăria Lombard & Veneta are la bază un motto simplu: Il primo amore non si scorda mai sau Dragostea dintâi nu se uită. Un model de bucătărie italiană clasică, cu uși discrete, care se deschid la o simplă atingere. Fiecare piesă se completează perfect cu restul, rezultând un model aerisit și foarte modern.

Din gama Quattro Mobili mai face parte și linia de mobilier premium, din lemn masiv, dedicată living-urilor, dining-urilor și dormitoarelor, lansată de kika România la finalul anului trecut. Aceasta cuprinde aproximativ 130 de piese de mobilier, de la cel cu aspect antichizat sau rustic, la stilurile colonial ori elegant.

Întregul catalog îl puteți răsfoi aici.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), construcţii şi Home&Garden.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din brico-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 1,248 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Mobila » kika lansează Quattro Mobili – designul italian al bucătariilor

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.