kika, retailerul de mobilă și decorațiuni, propune 5 colecții pentru Crăciunul din acest an

kika, unul dintre cei mai cunoscuți retaileri de mobilă și decorațiuni, propune pentru Crăciunul din acest an decoruri de basm, cu accesorii și decorațiuni care au ca sursă de inspirație poveștile magice ale copilăriei.

kikaPredomină materialele luxoase ca sticla, catifeaua sau ceramica, iar plusul de rafinament este dat de combinațiile neașteptate cu elemente naturale, precum lemnul, lâna sau penele. Sunt colecții care surprind prin creativitate și originalitate, păstrând totodată linia tendințelor internaționale în materie de decorațiuni de Crăciun. Bufnițe, reni, zâne fermecate, brazi din catifea, ciuperci din lână, căluți de mare, meduze și unicorni – sunt câteva dintre figurinele prin care kika își propune să aducă în casele românilor momentele magice care amintesc de bucuria copilăriei. Prețurile variază între 3,99 de lei pentru decoraţiuni pentru brad și 699 de lei pentru figurinele mari cu o înălţime de peste 100 cm, cum ar fi ursul polar. Produsele sunt disponibile în magazinele Militari și Pallady, dar și pe kika.ro. 

kika„La kika, românii vor găsi ingredientele necesare pentru a-și crea acasă un decor de Crăciun relaxant, primitor și care să-i inspire pentru anul care vine. Toți cei care vor veni în aceste zile în magazinele din kika Militari și Pallady vor găsi cu siguranță ceva pe placul lor – am lansat colecții atât pentru cei care țin la tradiție, dar și pentru cei care adoră să iasă din tipare”, declară Ruxandra Apostolică, Marketing Manager kika Romania.

Pentru cei care preferă căldura stilului tradițional, kika a lansat colecția „Căsuța din poveste”, cu accesorii ingenioase din lemn, ceramică, materiale tricotate sau lână, care aduc aminte de decorațiunile de odinioară, lucrate cu migală de meșteșugari. Predominantă este culoarea roșie, iar verdele, albul și tonurile de gri vin să completeze interiorul cu un aer festin, specific sărbătorilor de iarnă. Decorul este completat într-un echilibru perfect cu brăduți din lemn, oameni de zăpadă, căluți, Moși Crăciuni sau reni. 

kikaAvând ca sursă de inspirație natura, colecția „Pădurea fermecată” promite să aducă zâmbetul pe buze și să-i încânte atât pe cei mici, cât și pe părinți. Colorate în tonuri calde de maro, bej, crem sau verde, figurinele în formă de bufnițe, cerbi, reni, veverițe sau ciuperci vor recrea un decor desprins parcă din poveștile cu zâne și păduri fermecate.  

Colecția „Castelul fermecat”, pe de altă parte, pune accent pe eleganță și rafinament, prin utilizarea tonurilor deschise de auriu sau bej, alături de nuanțe de alb și vișiniu. Așezați lângă bradul de Crăciun, brazii din catifea, stelele aurii, figurinele din ceramică în forme de îngerași sau reni vor adăuga un plus de eleganță și strălucire decorului.

Colecția „Regatul de gheață” se adresează în special celor care iubesc simplitatea și stilul modern. Combinațiile de alb și argintiu, împreună cu tonurile reci de bleu sau verde fistic, aduc în cămine magia creată de reflexiile fulgilor de nea. În acest tablou feeric, senzația de căldură este oferită de covorașele sau decorațiunile din blană care pot fi așezate nu doar pe jos în fața bradului sau șemineului, ci și pe scaunele de dining. 

kikaNu în ultimul rând, pentru cei care văd viața în nuanțe de pastelate, kika le propune o colecție îndrăzneață – „Tărâmul zânelor”. Coral, o culoare mai puțin utilizată până acum în decorurile de Crăciun, creează o stare de optimism și o atmosferă magică de basm, iar rozul folosit în decorațiunile de iarnă completează un decor vesel. În atmosfera de basm își fac apariția și figurine neașteptate: de la zâne și unicorni, la căluți de mare și meduze din mărgele.

În plus, pentru cei aflați în căutare de inspirație pentru decorul de Crăciun, kika Militari și Pallady promite să-i întâmpine cu cele mai frumoase idei de amenajare, dar și cu propuneri inedite de cadouri cu care să-i surprindă pe cei dragi. 

kika

Întregul conținut al site-ului www.bricoretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.


Puteți citi cele mai proaspete știri din retailul DIY din România și din Europa Centrală și de Est, în BricoRetail.ro, cea mai importantă publicație B2B dedicată sectorului DIY și Home Improvement din România, direct sau abonându-vă la newsletterul zilnic.

You can also read the freshest news from the DIY retail from Romania and Central and Eastern Europe, in english, at BricoRetail.ro, the most important B2B publication dedicated to DIY and Home Improvement from Romania, directly or by subscribing to the daily newsletter.

2performant.com
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *