JYSK prezintă trendurile sezonului Toamnă 2019

Trendurile de toamnă JYSK oferă combinații de culori ce atrag imediat atenția, design neprelucrat și obiecte inspirate de simbolism.

JyskAducem o alternativă pentru această toamnă în designul interior”, spune Range & Design Manager-ul Rikke Blæsild.

Deși retailerul scandinav de mobilier și decorațiuni lansează constant produse noi de-a lungul anului, începutul toamnei 2019 va avea mai multe de oferit decât de obicei.

Foarte multe categorii de produse, cum ar fi lenjerie de pat, mobilier, textile decorative, decorațiuni, accesorii de bucătărie și baie, vor fi îmbogățite cu produse noi.

Range & Design Manager-ul Rikke Blæsild abia așteaptă să vadă cum le vor întâmpina clienții.

În cei doi ani de când lucrez la JYSK, am lucrat alături de departamentul nostru de achiziții pentru a aduce în sortimentul JYSK produse care să iasă în evidență. Nu am fost neapărat cunoscuți ca o companie care dă tonul în ceea ce privește produsele noi, dar dorim să schimbăm acest lucru. Cu noutățile din această toamnă cred că îi vom surprinde pe clienți, îi vom provoca și vom atrage noi cumpărători în magazinele noastre”, spune Rikke Blæsild.

Tendința REFLEXION aduce spiritualitatea în casele noastre. Sursa de inspirație pentru acest trend o reprezintă astrologia, Luna cu toate fazele ei și sistemul solar.
Texturile pământului au stat la baza inspirației pentru aspectul neprelucrat și finisările brute ale produselor. Piatra este unul dintre materialele folosite pentru a da produselor decorative un aspect neprelucrat și natural.
Culorile sunt neutre și vin atât în tonuri calde, cât și reci. În centru sunt culorile pământii: terracotta, culoarea lutului prăfuit sau a nisipului joacă un rol important în definirea nuanțelor acestei tendințe.

Nevoia începuturilor noi este centrală în THE NEXT WAVE, care explorează locuri noi, neatinse de mâna omului.

Concentrându-se pe design-uri artizanale și neprelucrate, acest trend folosește texturi rustice combinate cu influențe industriale.

Când vine vorba de culori, tendința e inspirată de oceanul care oferă o multitudine de nuanțe de albastru și verde. Cromatica de sub apă, din apropierea apei și din apa îi aduc acestui trend expresia sa naturală.

Concepută ca un univers jucăuș, tendința MEMPHIS atrage atenția prin design-ul atractiv și colorat. Este un spațiu al distracției, în contrast cu liniile drepte specifice stilului minimalist. Inspirația tendinței vine din curentul Art Deco, din perioada de avantgardă a anilor ’30 și din stilul german Bauhaus.

Suprafețele și materialele netede și curate sunt împodobite cu modele care regândesc geometria simplă, clasică, cu o abordare plină de viață. Forme precum cercuri, semicercuri și dreptunghiuri sunt folosite pe pereți, pe podele și pe decorațiuni pentru a crea un spațiu jucăuș.

Combinațiile de culori sunt marca tendinței MEMPHIS. Paleta de culori este surprinzătoare, sunt folosite amestecuri ton pe ton care însuflețesc această temă vibrantă.

Întregul conținut al site-ului www.bricoretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.


Puteți citi cele mai proaspete știri din retailul DIY din România și din Europa Centrală și de Est, în BricoRetail.ro, cea mai importantă publicație B2B dedicată sectorului DIY și Home Improvement din România, direct sau abonându-vă la newsletterul zilnic.

You can also read the freshest news from the DIY retail from Romania and Central and Eastern Europe, in english, at BricoRetail.ro, the most important B2B publication dedicated to DIY and Home Improvement from Romania, directly or by subscribing to the daily newsletter.

Depositphotos
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *