JYSK România deschide cel de-al 32-lea magazin din țară la Hunedoara

JYSK România, unul dintre cei mai mari retaileri de mobilă, decorațiuni și textile pentru casă din Europa, anunță inaugurarea unui nou magazin în Hunedoara, strada Piața Gării nr. 1A. Cu o suprafață totală de 1.100 mp, noul magazin JYSK Hunedoara va fi inaugurat joi, 14 aprilie, începând cu ora 08.00. 

JYSKJYSK a pregătit un eveniment special în ziua inaugurării. Clienții vor fi întâmpinați pe 14 aprilie cu muzică, baloane, o cafea bună care să le dea energie pentru toată ziua și un croissant delicios. Primii 150 de cumpărători care vor achiziționa produse în valoare de minim 50 de lei vor primi cadou câte o pernă cu umplutură naturală, pernele fiind una dintre categoriile cele mai dorite de clienții JYSK.

 „În ultimii ani am avut o expansiune rapidă atât pe plan internațional, cât și local. Am ajuns astfel să fim prezenți în 41 de țări și să inaugurăm 31 de magazine în România. Pentru că vrem să fim cât mai aproape de cumpărătorii noștri, deschidem acum un nou magazin în Hunedoara. Așadar, luna aprilie marchează pentru JYSK două momente importante: ajungem la 32 de magazine și, în plus, aniversăm 37 de ani de existență a brandului JYSK. Îi așteptăm la deschidere pe locuitorii din Hunedoara cu oferte de excepție și cu o echipă mereu gata să îi ajute să aleagă produsele potrivite, în funcție de dorințele și necesitățile lor”, a declarat Iraida Paiuc, Marketing Manager JYSK România.

“Inaugurăm magazinul JYSK Hunedoara cu bucurie și cu încrederea că vom oferi locuitorilor de aici o selecție de produse de calitate, cu design scandinav modern și plăcut. În plus, în magazin clienții vor găsi întotdeauna servicii de calitate și angajați care să le ofere ajutor și sfaturi.”, a declarat Alin Schinteescu, managerul magazinului.

JYSK este unul dintre cei mai importanți retaileri de mobilă și decorațiuni interioare din Europa, cu afaceri anuale de peste 2,5 miliarde de euro. Grupul desfășoară operațiuni în 41 de țări, prin peste 2200 de magazine, majoritatea în țări europene, și numără un total de aproape 19.000 de angajați.

JYSK a intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Rețeaua numără în prezent 32 magazine, în București, Arad, Baia Mare, Constanța, Cluj, Deva, Galați, Oradea, Pitești, Satu Mare, Suceava, Târgu-Mureș, Timișoara, Râmnicu Vâlcea, Sibiu și Târgu Jiu, Bacău.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), home & deco, home & garden, materiale de construcţii, scule şi unelte

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *