JYSK România anunță mutarea magazinului JYSK Galați în Shopping City Galați

JYSK România, unul dintre cei mai mari retaileri de mobilă, decorațiuni și textile pentru casă din Europa, parte a grupului scandinav JYSK Nordic, anunță mutarea magazinului JYSK Galați într-un nou spațiu, mai central, în Shopping City Galați din Bulevardul George Coșbuc nr. 251.

JYSKInaugurarea noului spațiu va avea loc joi, 14 iunie, începând cu ora 08:00, în cadrul unui eveniment special de deschidere.

“Ne bucurăm că acum vom fi mai aproape de locuitorii din Galați. Am mutat magazinul JYSK Galați într-un spațiu mai central, într-o aripă nouă a unui mall construit acum câțiva ani, un mall care a devenit cel mai important centru de petrecere a timpului liber pentru gălățeni. După 11 ani de când suntem prezenți aici, am închis magazinul vechi din Bulevardul Galați, iar acum clienții ne pot găsi într-o zonă mult mai populară și mai accesibilă, în Shopping City Galați. Îi invităm pe clienți să viziteze noul magazin începând cu 14 iunie, când va avea loc și evenimentul de deschidere: o petrecere cu muzică, baloane, distracție și cu oferte speciale de deschidere” , a declarat Iraida Paiuc, Marketing Manager JYSK România.

JYSK a pregătit un eveniment special pentru clienți pentru a marca Marea Deschidere a magazinului JYSK Galați. În ziua inaugurării, pe 14 iunie, începând cu ora 08.00, locuitorii din Galați sunt așteptați cu un mic dejun gustos format dintr-o cafea bună și energizantă și un croissant, cu o atmosferă veselă, cu muzică, baloane și cadouri pentru cei mai matinali cumpărători. Primii 150 de clienți care vor achiziționa produse în valoare de minim 50 de lei vor primi cadou câte o pernă din pene de rață, pernele fiind una dintre categoriile pentru care este recunoscut brandul JYSK.

“JYSK este prezent în Galați încă din anul în care compania a intrat pe piața din România, 2007, fiind cel de-al 6-lea magazin inaugurat în țară. Avem deja o istorie lungă în Galați, unde am reușit să ne câștigăm clienți fideli, care apreciază produsele și serviciile noastre. În noul spațiu al magazinului JYSK Galați clienții vor găsi aceleași produse scandinave cu care s-au obișnuit, aceeași echipă de asistenți de vânzări și aceleași oferte excelente pe care le pregătim săptămânal. În plus, cu ocazia deschiderii am pregătit o săptămână de oferte speciale de până la 75% reducere la peste 1000 de produse. Așadar îi așteptăm la JYSK, în Shopping City Galați, pe toți cei care ne cunosc, dar și pe cei care până acum nu au reușit să ajungă la magazinul nostru”, a declarat Adriana Gherghe, Director de Magazin JYSK Galați.     

JYSK

JYSK este unul dintre cei mai importanți retaileri de mobilă și decorațiuni interioare din Europa, cu afaceri anuale de peste 2,5 miliarde de euro. Grupul desfășoară operațiuni în 50 de țări și numără un total peste 20.000 de angajați și peste 2500 de magazine.

JYSK a intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Rețeaua numără în prezent 58 de magazine, în orașe precum București, Arad, Baia Mare, Craiova, Târgoviște, Constanța, Cluj, Deva, Galați, Râmnicu Sărat, Sfântu Gheorghe, Oradea, Pitești, Mediaș, Satu Mare, Vaslui, Suceava, Târgu-Mureș, Timișoara, Alexandria, Râmnicu Vâlcea, Sibiu, Târgu Jiu, Bacău, Botoșani, Focșani, Piatra Neamț, Curtea de Argeș, Bistrița, Hunedoara, Balș.

Întregul conținut al site-ului www.bricoretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă, puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *