JYSK România redeschide pe 16 iulie magazinul din Militari după noul concept danez

JYSK România, retailerul danez de mobilă și decorațiuni interioare dedicat conceptului Sleeping and Living, redeschide magazinul JYSK din Centrul Comercial “Militari Shopping”. La evenimentul care va avea loc pe 16 iulie, începând cu ora 08.00, clienții vor avea ocazia să admire noul spațiu al magazinului, amenajat modern după noul concept danez axat pe produsele de Sleeping.

JYSK Militari redeschidere 3Pe 16 iulie, începând cu ora 08.00, magazinul JYSK din Centrul Comercial “Militari Shopping”, bulevardul Iuliu Maniu nr. 560A, își redeschide porțile în cadrul unui eveniment cu multe surprize! Pe lângă baloane și muzică antrenantă, clienții vor fi întâmpinați cu oferte incredibile de până la 70% și cu un mic dejun delicios – un croissant pufos și o cafea bună. În plus, primii 150 de cumpărători care achiziționează produse de peste 50 de lei vor primi cadou câte o pernă cu umplutură naturală, care îi va ajuta să se odihnească după sesiunea de shopping.

„Inaugurat în anul 2010, JYSK Militari este primul magazin JYSK din București și cel de-al 14-lea magazin deschis de grupul danez în România. Este, de asemenea, singurul magazin din București care nu primise până acum noua imagine, în conformitate cu noile standarde de design ale companiei. Începând din 16 iulie, clienții care ne vor vizita în magazinul JYSK Militari vor găsi aici un nou concept de amenajare, axat pe zona de Sleeping. Spațiul este mai plăcut și mai primitor, iar produsele sunt mult mai bine puse în valoare. Îi așteptăm pe clienți la petrecerea de redeschidere, pentru a se bucura de oferte excelente și de o atmosferă caldă și prietenoasă!”, declară Iraida Paiuc, Marketing Manager JYSK România.

“Suntem foarte mândri de noua imagine a magazinului, datorită căreia clienții vor avea o experiență mult mai plăcută în magazin. De exemplu, produsele de Sleeping – sortimentele de perne, saltele, plăpumi și lenjerii de pat care diferențiază compania noastră de concurență și care sunt cele mai variate de pe piață – sunt așezate chiar la intrare, astfel încât clienții le vor găsi mai ușor”, declară Anca Popescu, directorul magazinului JYSK Militari.

Conform noilor standarde din Danemarca, spațiul noului magazin este adaptat la un format mai potrivit și măsoară acum aproximativ 1100 mp, interiorul este mai luminos și mai coerent, iar în toate zonele din magazin sunt prezente instrucțiuni care să îi ajute pe clienți că ia decizia potrivită și să le faciliteze cumpărăturile.

Așa cum design-ul magazinelor este modernizat și adus la noi standarde, și sortimentele sunt adaptate periodic la cerințele pieței. Brandul JYSK aduce în fiecare sezon noi sortimente de mobilier, saltele, plăpumi, perne și accesorii home & deco, iar în fiecare lună le propune clienților noi produse care să le înfrumusețeze casele.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), construcţii şi Home&Garden.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *