JYSK România deschide cel de-al 33-lea magazin din țară la Timișoara

JYSK România, retailerul danez de mobilă, decorațiuni și textile pentru casă, anunță inaugurarea unui nou magazin în Timișoara. Cu o suprafață totală de peste 1300 mp, noul magazin JYSK din bulevardul Antenei nr. 2, Timișoara, va fi inaugurat joi, 5 mai, începând cu ora 08.00. Noul magazin va fi cel de-al doilea magazin din Timișoara și cel de-al 33-lea din țară.

JYSKClienții care vor veni în ziua deschiderii vor fi întâmpinați cu muzică, baloane, o cafea bună care să le dea energie pentru toată ziua și un croissant delicioas. Primii 150 de cumpărători care vor achiziționa produse în valoare de minim 50 de lei vor primi cadou câte o pernă cu umplutură naturală, care îi va ajuta să se odihnească mai bine după sesiunea de cumpărături.

 „Compania JYSK a deschis primele magazine din România în zona de vest a țării, iar Timișoara este unul dintre primele orașe din țară în care am ajuns. Locuitorii din zonă ne cunosc și ne sunt clienți de mulți ani, de aceea am considerat că există potențial pentru un al doilea magazin JYSK în Timișoara. Suntem în permanență în expansiune și ne-am propus ca, până în 2020, să avem 100 de magazine în toată țara. Odată cu inaugurarea magazinului JYSK Timișoara 2 din bulevardul Antenei nr. 2, am mai făcut un pas spre atingerea obiectivului nostru de expansiune. Îi așteptăm pe timișoreni în noul magazin cu oferte de excepție și cu o echipă profesionistă, care îi poate ajuta cu sfaturi despre amenajarea casei și despre alegerea produselor”, a declarat Iraida Paiuc, Marketing Manager JYSK România.

“Suntem prezenți în Timișoara de mulți ani, iar locuitorii de aici ne cunosc deja și ne sunt clienți în magazinul din zona de sud-vest a orașului. Ne-am dorit să fim și mai accesibili pentru ei și, de aceea, deschidem acum un  nou magazin JYSK în Tmișoara, în partea de nord. Zona este mai apropiată și de centrul orașului, așadar celor care locuiesc acolo le va fi mai ușor să ne viziteze. Îi așteptăm și în noul magazin cu oferte foarte bune, cu mobilier scandinav și cu produse de calitate dedicate somnului – produse precum saltele, perne, lenjerii de pat, cearșafuri fiind punctul nostru forte”, a declarat Robert Cazacu, managerul magazinului.

JYSK este unul dintre cei mai importanți retaileri de mobilă și decorațiuni interioare din Europa, cu afaceri anuale de peste 2,5 miliarde de euro. Grupul desfășoară operațiuni în 38 de țări, prin peste 2200 de magazine, majoritatea în țări europene, și numără un total de aproape 19.000 de angajați.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), home & deco, home & garden, materiale de construcţii, scule şi unelte

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *