JYSK România deschide cel de-al 56-lea magazin din țară la Giurgiu

JYSK România, unul dintre cei mai mari retaileri de mobilă, decorațiuni și textile pentru casă din Europa, parte a grupului scandinav JYSK Nordic, inaugurează cel de-al 56-lea magazin din țară în Giurgiu.

Romanian DIY market JYSKCu o suprafață totală de 1.220 mp, magazinul JYSK Giurgiu va fi inaugurat joi, 29 martie, în strada București nr. 56A, Giurgiu, începând cu ora 08.00.

“Suntem bucuroși că ajungem în Giurgiu și că, începând din data de 29 martie, vom fi mai aproape de locuitorii de aici, care vor găsi în magazinul nostru o selecție largă de mobilier și decorațiuni în stil scandinav. Suntem încrezători că sortimentul nostru va fi pe placul clienților din Giurgiu.

De exemplu, în primăvara anului trecut deschideam un alt magazin într-un oraș din zona sudică a țării, în Alexandria, iar magazinul JYSK din Alexandria a devenit rapid o destinație de cumpărături preferată de cei care vor să își mobileze sau decoreze casa. Și că pentru vine în sfârșit vremea caldă, pe care o așteptăm de atâta timp, la deschiderea magazinului JYSK Giurgiu am pregătit pentru clienții și oferte foarte bune la mobilier și decorațiuni de grădină, pe lângă ofertele de până la 75% la produsele pentru somn, decorațiuni și mobilier de interior ”, a declarat Iraida Paiuc, Marketing Manager JYSK România.

JYSK a pregătit un eveniment special pentru clienți pentru a marca Marea Deschidere a magazinului JYSK Giurgiu. În ziua inaugurării, pe 29 martie, începând cu ora 08.00, locuitorii din Giurgiu sunt așteptați cu un mic dejun gustos format dintr-o cafea bună și energizantă și un croissant, cu o atmosferă veselă, cu muzică, baloane și cadouri pentru cei mai matinali cumpărători. Primii 150 de clienți care vor achiziționa produse în valoare de minim 50 de lei vor primi cadou câte o pernă din pene de rață, pernele fiind una dintre categoriile pentru care este recunoscut brandul JYSK.

“Așteptăm cu nerăbdare deschiderea magazinului JYSK din Giurgiu. Echipa magazinului este gata să îi primească pe clienții care vor să ne cunoască și să profite de ofertele speciale de deschidere foarte bune, valabile în săptămâna inaugurării. Clienții vor găsi în magazin personal profesionist, gata oricând să le ofere informații cu privire la produsele adaptate nevoilor lor. De asemenea, vor găsi întotdeauna prețuri bune și oferte excelente”, a declarat Mihai Niculescu, Director de magazin JYSK Giurgiu.  

JYSK

JYSK este unul dintre cei mai importanți retaileri de mobilă și decorațiuni interioare din Europa, cu afaceri anuale de peste 2,5 miliarde de euro. Grupul desfășoară operațiuni în 50 de țări și numără un total peste 20.000 de angajați și peste 2500 de magazine.

retailerul a intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Rețeaua numără în prezent 56 de magazine, în orașe precum București, Arad, Baia Mare, Craiova, Târgoviște, Constanța, Cluj, Deva, Galați, Râmnicu Sărat, Sfântu Gheorghe, Oradea, Pitești, Mediaș, Satu Mare, Vaslui, Suceava, Târgu-Mureș, Timișoara, Alexandria, Râmnicu Vâlcea, Sibiu, Târgu Jiu, Bacău, Botoșani, Focșani, Piatra Neamț, Hunedoara, Balș.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), home & deco, home & garden, materiale de construcţii, mobilier, scule şi unelte

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *