JYSK România a deschis în Făgăraș cel de-al 51-lea magazin din țară

JYSK România, unul dintre cei mai mari retaileri de mobilă, decorațiuni și textile pentru casă din Europa, parte a grupului scandinav JYSK Nordic, a inaugurat astăzi cel de-al 51-lea magazin din țară în Făgăraș.

jyskCu o suprafață totală de 1220 mp, JYSK Făgăraș a fost inaugurat astăzi în strada Tudor Vladimirescu nr. 85-87.

„Ne bucurăm să anunțăm deschiderea unui nou magazin JYSK în orașul Făgăraș. Această toamnă a fost una plină pentru noi, am ajuns la 2500 de magazine în lume, iar în România, iată, deschidem cel de-al 51-lea magazin. Locuitorii din Făgăraș vor găsi în magazin un sortiment variat de mobilier cu design scandinav, decorațiuni pentru casă și produse destinate somnului.

În săptămâna deschiderii îi așteptăm cu oferte speciale la peste 1000 de produse. De exemplu, plăpumile și pernele vor avea reduceri de până la 65%, respectiv 75%. Îi invităm pe locuitorii din Făgăraș să ne viziteze și să testeze sortimentul nostru de plăpumi și perne, două dintre categoriile de produse care sunt punctul nostru forte și care le vor face nopțile mai calde și mai confortabile în această iarnă”, a declarat Iraida Paiuc, Marketing Manager JYSK România.

JYSK

JYSK este unul dintre cei mai importanți retaileri de mobilă și decorațiuni interioare din Europa, cu afaceri anuale de peste 2,5 miliarde de euro. Grupul desfășoară operațiuni în 48 de țări și numără un total peste 20.000 de angajați. În toamna acestui an, grupul a deschis cel de-al 2500-lea magazin din lume, moment marcat printr- campanie specială.

JYSK a intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Rețeaua numără în prezent 50 magazine, în orașe precum București, Arad, Baia Mare, Craiova, Târgoviște, Constanța, Cluj, Deva, Galați, Oradea, Pitești, Mediaș, Satu Mare, Vaslui, Suceava, Târgu-Mureș, Sebeș, Timișoara, Alexandria, Râmnicu Vâlcea, Sibiu, Târgu Jiu, Bacău, Botoșani, Focșani, Piatra Neamț, Hunedoara, Balș.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), home & deco, home & garden, mobilier, materiale de construcţii, scule şi unelte.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *