JYSK România lansează noul concept danez de magazin în Galeria Auchan din Cluj

La 35 de ani de la primul magazin deschis în lume, JYSK România, retailerul danez de mobilier și decorațiuni interioare, anunță redeschiderea magazinului din Cluj, în Galeria Auchan din bulevardul Muncii, nr. 1-15. Cu o ofertă diversificată de produse pentru casă și grădină, noul spațiu vine în întâmpinarea clienților JYSK cu o prezentare mult mai bună a produselor.

JYSK (29)Ne face plăcere să anunțăm lansarea noului concept danez de magazin la Galeria Auchan din Cluj. În eforturile noastre permanente de a oferi clienților cele mai bune produse și soluții de mobilier și decorațiuni interioare, am reușit sa redeschidem magazinul cu un nou concept de prezentare a produselor, cu un spațiu mai bine compartimentat și mai apropiat de nevoile clienților noștri din Cluj. Sper să le placă și mai sper ca produsele JYSK să ajungă în cât mai multe case și apartamente”, a declarat Alina Tecucianu, District Manager, JYSK România.

”Este minunat să putem întâmpina clienții cu o amenajare mult mai bună. Acum avem o mai bună prezentare a produselor și condiții de depozitare mai bune, așa că va fi mult mai ușor pentru toată lumea să se orienteze în magazin și să aleagă din miile de produse”, a declarat și Lucian Rus, directorul magazinului.

Noul concept de prezentare de la Cluj aduce în prim plan și o multitudine de oferte pentru clienții celebrului lanț de magazine. Astfel, toți clienții vor fi serviți cu cafea și croissant (între orele 8:00 -10:00), primii 250 de clienți care cumpără de minim 50 de lei primesc o pernă cadou și o categorie substanțială de produse vor fi oferite la prețuri speciale. Cei care vor fi prezenți în ziua deschiderii, vor putea achiziționa scaunul de birou Nimtofte la doar 129 de lei, perne cu reduceri de până la 70%, trambulină de 244 de cm la doar 450 de lei, perne de grădină de la doar 6 lei și multe alte produse la prețuri foarte bune.

JYSK este unul dintre cei mai importanți retaileri de saltele, plăpumi, mobilă și decorațiuni interioare din Europa, cu afaceri anuale de peste 2,5 miliarde de euro. Grupul desfășoară operațiuni în peste 35 de țări, cu peste 2100 de magazine, majoritatea în țări europene, și numără un total de aproape 18.500 de angajați.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), construcţii şi Home&Garden.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *