JYSK, foarte aproape de 50 de magazine în România

JYSK România, unul dintre cei mai mari retaileri de mobilă, decorațiuni și textile pentru casă din Europa, parte a grupului scandinav JYSK Nordic, inaugurează cel de-al 49-lea magazin din țară în București.

jysk fundeniCu o suprafață totală de 1520 mp, magazinul din Fundeni va fi inaugurat joi, 14 septembrie, în șoseaua Fundeni nr. 40, începând cu ora 08.00.

„Suntem bucuroși să anunțăm inaugurarea celui de-al șaptelea magazin JYSK din București și al 49-lea din țară, JYSK Fundeni. Ne doream demult să ne extindem rețeaua de magazine în Capitală și acum am găsit un spațiu potrivit, într-o zonă în care nu aveam până acum nici un magazin, o zonă propice vânzării de mobilier și decorațiuni pentru casă.  JYSK Fundeni este cel mai mare magazin din București, cu o suprafață totală de peste 1500 mp, cu un depozit generos, care ne va permite să avem stocuri suficiente pentru produsele noastre.

Inaugurarea magazinului va coincide cu începutul campaniei Saptamana Textilelor, asadar clientii care ne vor vizita magazinul in ziua deschiderii se vor putea bucura atât de ofertele speciale de deschidere de până la 75% reducere, cât și de ofertele din Săptămâna Textilelor. Suntem foarte mândri de produsele noastre textile, care au ieșit pe locul 1 în topul preferințelor clienților într-un studiu organizat de compania elvețiană ICERITAS. Astfel, JYSK România a fost desemnat de clienți retailerul cu cel mai bun raport calitate-preț la categoria Textile pentru casă și decorațiuni, primind certificarea Best Buy Award”, a declarat Iraida Paiuc, Marketing Manager JYSK România.

JYSK a pregătit un eveniment special pentru clienți pentru a marca Marea Deschidere a magazinului din Fundeni. În ziua inaugurării, pe 14 septembrie, începând cu ora 08.00, clienții sunt așteptați cu un mic dejun gustos format dintr-o cafea bună și energizantă și un croissant, cu o atmosferă veselă, cu muzică, baloane și cadouri pentru cumpărători.

“Echipa magazinului JYSK Fundeni așteaptă cu entuziasm deschiderea celui de-al șaptelea magazin din București. Am lucrat mult în ultimele luni, iar acum magazinul este pregătit să îi primească pe clienți. Cei care ne vor vizita vor găsi la JYSK Fundeni produse scandinave moderne, o echipă de asistenți de vânzări gata mereu să ofere sfaturi referitoare la cele mai potrivite produse și, bineînțeles, oferte săptămânale foarte bune”, a declarat  Daniel Șandru Constantin, Director de magazin JYSK Fundeni.  

JYSK a intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Rețeaua numără în prezent 48 magazine, în orașe precum București, Arad, Baia Mare, Craiova, Târgoviște, Constanța, Cluj, Deva, Galați, Oradea, Pitești, Mediaș, Satu Mare, Vaslui, Suceava, Târgu-Mureș, Timișoara, Alexandria, Râmnicu Vâlcea, Sibiu, Târgu Jiu, Bacău, Botoșani, Focșani, Piatra Neamț, Hunedoara, Balș.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), home & deco, home & garden, materiale de construcţii, scule şi unelte.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *