JYSK Romania donează perne, plăpumi și lenjerii de pat spitalelor care tratează pacienți diagnosticați cu COVID-19

JYSK România, retailerul scandinav de mobilier și produse pentru casă,  va dona produse proprii spitalelor care tratează pacienți diagnosticați cu virusul COVID-19.

JYSK

Compania a creat un fond de urgență 150.000 de lei destinat spitalelor care au nevoie de produse precum plăpumi, perne sau lenjerii de pat.

Este o situație cu care nimeni nu s-a mai întâlnit până acum și prin care nu am crezut niciodată că vom trece – nici companiile, nici cei care lucrează în sistemul de sănătate, nici autoritățile și nici noi, la nivel individual. Acum, mai mult decât niciodată, este important să ne unim forțele și să oferim fiecare o mână de ajutor pentru a depăși cu bine această perioadă. Am văzut ce se întâmplă în alte țări și știm că presiunea pe sistemul de sănătate va crește și că trebuie să avem spitale pregătite să preia și să trateze un număr din ce în ce mai mare de pacienți.

Ne-am gândit cum poate ajuta compania noastră în acest caz și, după discuțiile avute cu câțiva doctori, am identificat o nevoie pe care noi o putem acoperi. Multe spitale vor avea nevoie de suplimentarea numărului de paturi, iar noi putem oferi perne, lenjerii de pat și plăpumi pentru paturile suplimentare. Avem nevoie de spitale, iar spitalele au nevoie de noi.”, a declarat Alex Bratu, Country Manager JYSK România și Bulgaria.

Compania face apel către managerii de spitale să contacteze JYSK

Compania face apel către managerii de spitale să contacteze JYSK dacă au nevoie de produse pentru paturi suplimentare sau alte produse care se găsesc în sortimentul retailerului. Puteți contacta compania JYSK pe adresa de mail rta@JYSK.com.

JYSK a donat deja produse pentru 85 de paturi suplimentare din cadrul Institutului Național de Boli Infecțioase Matei Balș din București.

Fondul de 150.000 de lei este destinat spitalelor care tratează pacienți diagnosticați cu virusul COVID-19.

Perioada aceasta este dificilă pentru noi toți, dar există și exemple de implicare în jurul nostru care ne dau speranță. Am văzut companii mari care au donat bani sau echipamente medicale, am văzut mici antreprenori sau ONG-uri care și-au oferit serviciile gratuit sau au donat produse, am văzut persoane care, singure, au reușit să facă rost de produse de strictă necesitate pentru spitale sau persoane care vor să ajute bătrânii.

Dacă fiecare dintre noi face tot ce poate pentru ca această situație să se îmbunătățească, vom trece cu bine prin această perioadă. Invităm și alte companii să se gândească în ce fel se pot implica și cum pot ajuta spitalele și societatea. Fiecare dintre noi poate găsi o modalitate de a oferi ajutor”, a continuat Alex Bratu.

Pe 23 martie 2020, compania a închis temporar toate magazinele fizice din România, ca urmare a noilor decizii ale autorităților și pentru a reduce riscul de răspândire a virusului COVID-19.

JYSK România

JYSK este unul dintre cei mai importanți retaileri de mobilă și decorațiuni interioare din Europa. Primul magazin a fost deschis în Danemarca în anul 1979. În prezent, retailerul desfășoară operațiuni în 52 de țări, are peste 23.000 de angajați și peste 2800 de magazine.

Retailerul este prezent în România din anul 2007 și are în prezent 85 de magazine în țară.

În Germania și Austria, grupul își desfășoară activitatea sub denumirea de Dänisches Bettenlager – iar în restul țărilor sub numele de JYSK. Compania este deținută de familia fondatorului ei, omul de afaceri danez Lars Larsen.

Întregul conținut al site-ului www.bricoretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din sectoarele DIY, Home Improvement & Gardening.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația BricoRetail.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *