JYSK România va inaugura un magazin în Centrul Comercial Coresi Braşov

JYSK România, filiala locală a retailerul danez de mobilă, decorațiuni și textile pentru casă, anunță inaugurarea unui nou magazin în Brașov, în Coresi Shopping Resort. Va fi cel de-al doilea magazin din Brașov și cel de-al 31-lea din țară. Cu o suprafață totală de 950 mp, noul magazin JYSK din strada Zaharia Stancu nr. 1, Brașov, va fi inaugurat joi, 31 martie, începând cu ora 08.00. 

Jysk Coresi

Pentru ziua deschiderii, JYSK a pregătit un eveniment special. Cei care trec pragul noului magazin vor fi întâmpinați cu muzică, baloane, o cafea bună care să le dea energie pentru toată ziua și o ciocolată delicioasă. Primii 150 de cumpărători care vor achiziționa produse în valoare de minim 50 de lei vor primi cadou câte o pernă cu umplutură naturală, care îi va ajuta să se odihnească mai bine după sesiunea de cumpărături.

Se apropie Campionatul European de Fotbal – Televizoare peste aşteptări

 „Brandul JYSK este prezent în Brașov din 2014, când am inaugurat primul magazin de aici. De atunci, brașovenii ne-au vizitat cu drag și și-au ales produse pentru casă și grădină, satele, lenjerii de pat, perne și pilote. Pentru că vrem să fim cât mai aproape de cumpărătorii noștri, deschidem acum un nou magazin în partea de nord-est a orașului. Ne-am propus să aducem produse de calitate la un preț bun unui număr cât mai mare de clienți din toate colțurile țării, de aceea suntem în permanență în expansiune. Îi așteptăm așadar pe brașoveni cu oferte de excepție și cu o echipă mereu gata să îi ajute să aleagă produsele potrivite, în funcție de dorințele lor”, a declarat Iraida Paiuc, Marketing Manager JYSK România.

“Primul magazin deschis în Brașov se află în topul celor mai bune magazine ale noastre, ceea ce ne arată că brașovenilor le plac produsele JYSK. Acum au o nouă destinație pentru cumpărături, un nou magazin JYSK cu produse scandinave de calitate și cu angajați gata să le ofere ajutor și sfaturi.”, a declarat Andreea Morariu, managerul magazinului.

JYSK

JYSK este unul dintre cei mai importanți retaileri de mobilă și decorațiuni interioare din Europa, cu afaceri anuale de peste 2,5 miliarde de euro. Grupul desfășoară operațiuni în 38 de țări, prin peste 2200 de magazine, majoritatea în țări europene, și numără un total de aproape 19.000 de angajați.

JYSK a intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Rețeaua numără în prezent 31 magazine, în București, Arad, Baia Mare, Constanța, Cluj, Deva, Galați, Oradea, Pitești, Satu Mare, Suceava, Târgu-Mureș, Timișoara, Râmnicu Vâlcea, Sibiu și Târgu Jiu, Bacău.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), home & deco, home & garden, materiale de construcţii, mobilier, scule şi unelte

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *