JYSK România deschide în Brăila cel de-al 48-lea magazin din țară

JYSK România, unul dintre cei mai mari retaileri de mobilă, decorațiuni și textile pentru casă din Europa, parte a grupului scandinav JYSK Nordic, inaugurează cel de-al 48-lea magazin din țară în Brăila.

JYSKCu o suprafață totală de 1200 mp, JYSK Brăila va fi inaugurat joi, 31 august, în strada General Gheorghe Avramescu nr. 10, începând cu ora 08.00.

„Locuitorii din Brăila ne-au cunoscut produsele prin intermediul magazinului JYSK din orașul învecinat, Galați. Acum le va fi mai ușor să ne viziteze chiar la ei în oraș, într-o zonă accesibilă. Inaugurarea magazinului vine la scurt timp după ce JYSK  fost desemnat de clienții din toată țara cel mai bun magazin de textile și decorațiuni pentru casă, în urma unui studiu realizat de compania elvețiană ICERITAS. Astfel, JYSK a primit certificatul Best Buy Award, care atestă faptul că în magazinele noastre clienții vor găsi cel mai bun raport calitate preț la gama de decorațiuni și textile pentru casă: lenjerii de pat, cearșafuri, cuverturi, fețe de pernă, prosoape și halate de baie, perdele și draperii, pături, perne deco, covoare, perne de scaun și fețe de masă. Cu ocazia deschiderii, produsele din aceste categorii, dar nu numai, vor avea prețuri speciale de deschidere. Vom avea reduceri de până la 75%, iar acesta este un motiv în plus pentru a ne vizita”, a declarat Iraida Paiuc, Marketing Manager JYSK România.

Primii 150 de clienți care vor achiziționa produse în valoare de minim 50 de lei vor primi cadou câte o pernă din pene de rață, pernele fiind una dintre categoriile pentru care este recunoscut brandul JYSK.

“Anunțăm cu bucurie inaugurarea magazinului JYSK Brăila, un moment pe care întreaga echipă a magazinului îl așteaptă cu nerăbdare. În ultimele săptămâni ne-am pregătit asiduu pentru ca în ziua deschiderii clienții să găsească tot ce au nevoie pentru casa lor. Vom avea oferte foarte bune în săptămâna deschiderii, stocurile sunt suficiente, iar asistenții noștri de vânzări sunt pregătiți să răspundă la întrebările clienților și să îi ajute pe aceștia să aleagă produsele de care au nevoie”, a declarat  Mihaela Tutui, Director de magazin JYSK Brăila.  

JYSK este unul dintre cei mai importanți retaileri de mobilă și decorațiuni interioare din Europa, cu afaceri anuale de peste 2,5 miliarde de euro. Grupul desfășoară operațiuni în 41 de țări și numără un total de aproape 20.000 de angajați. În toamna acestui an, grupul JYSK Nordic va ajunge la 2500 de magazine în toată lumea.

Retailerul a intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Rețeaua numără în prezent 47 magazine, în orașe precum București, Arad, Baia Mare, Craiova, Târgoviște, Constanța, Cluj, Deva, Galați, Oradea, Pitești, Mediaș, Satu Mare, Vaslui, Suceava, Târgu-Mureș, Timișoara, Alexandria, Râmnicu Vâlcea, Sibiu, Târgu Jiu, Bacău, Botoșani, Focșani, Piatra Neamț, Hunedoara, Balș.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), home & deco, home & garden, materiale de construcţii, scule şi unelte.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *