JYSK România deschide cel de-al 76-lea magazin din țară în Titu

Pe 8 august, JYSK România, retailerul scandinav de mobilier și decorațiuni pentru casă, parte a grupului JYSK Nordic, ajunge la 76 de unități în România, odată cu deschiderea noului magazin JYSK Titu.

JYSKMagazinul JYSK Titu  este situat pe strada Nicolae Grigorescu nr. 50, Titu, și are o suprafață totală de 1000 mp. Deschiderea magazinului va fi marcată printr-un eveniment special care va avea loc joi, 8 august, începând cu ora 08:00.

“Încheiem vara în forță, cu două deschideri de magazine, una în Titu, pe 8 august, și una în Zărnești, pe 29 august. Titu este cel mai mic oraș în care va funcționa un magazin JYSK, ceea ce dovedește că ne dorim să fim aproape de clienții noștri din toate colțurile țării. Pentru săptămâna deschiderii, le-am pregătit locuitorilor din Titu o mulțime de oferte speciale. Îi invităm în magazin să ne cunoască și să profite de prețurile foarte bune de la deschidere”, a declarat Iraida Paiuc, Marketing Manager JYSK România.

JYSK Titu își deschide porțile pe 8 august, începând cu ora 08.00, în cadrul unui eveniment special pentru clienți. Aceștia sunt așteptați la evenimentul de deschidere cu o mulțime de surprize, muzică, oferte speciale și cadouri pentru cei mai matinali cumpărători. Primii 150 de clienți care vor achiziționa produse în valoare de minim 50 de lei vor primi cadou câte o pernă din pene de rață. După ziua deschiderii, magazinul va funcționa de luni până duminică, între orele 10.00 – 20.00.

În ultimele săptămâni ne-am pregătit intens pentru deschiderea de pe 8 august, astfel încât magazinul să arate impecabil, să avem stocuri suficiente la produsele cele mai dorite și să avem o echipă de asistenți de vânzări gata să răspundă întrebărilor clienților și să îi ajute cu informații și sfaturi. Îi așteptăm pe clienți în număr cât mai mare!”, a declarat Luminița Manta, director de magazin JYSK Titu.   

JYSK

JYSK este unul dintre cei mai importanți retaileri de mobilă și decorațiuni interioare din Europa, cu afaceri anuale de peste 4 miliarde de euro. Grupul desfășoară operațiuni în 50 de țări și numără un total peste 23.000 de angajați și peste 2700 de magazine. Deținut de danezul Lars Larsen, JYSK a inaugurat primul magazin pe data de 2 aprilie 1979 în Danemarca, în orașul Aarhus, al doilea cel mai mare din țară. Cinci ani mai târziu, compania s-a extins dincolo de granițele țării odată cu deschiderea unui magazin în Germania.

Retailerul danez de mobilă și decorațiuni interioare comercializează o gamă variată de produse pentru casă și grădină la o calitate ridicată și la cel mai redus preț. Sub deviza „Sleeping and Living”, magazinele JYSK oferă tot ce este necesar în casă pentru viața de zi cu zi, de la mobilier de interior și de grădină, până la lenjerii de pat, perne, obiecte decorative și de iluminat.

JYSK a intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Rețeaua numără în prezent 75 de magazine, în orașe precum București, Arad, Baia Mare, Craiova, Târgoviște, Constanța, Cluj, Deva, Galați, Râmnicu Sărat, Onești, Sfântu Gheorghe, Oradea, Pitești, Mediaș, Satu Mare, Vaslui, Suceava, Vălenii de Munte, Târgu-Mureș, Timișoara, Alexandria, Râmnicu Vâlcea, Sibiu, Târgu Jiu, Bacău, Botoșani, Focșani, Medgidia, Giurgiu, Piatra Neamț, Roman, Curtea de Argeș, Bistrița, Hunedoara, Balș.

Abrevierea JYSK este un derivat de la denumirea peninsulei Iutlanda și semnifică în limba daneză calități precum simplitatea, onestitatea și conștiinciozitatea.

Întregul conținut al site-ului www.bricoretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.


Puteți citi cele mai proaspete știri din retailul DIY din România și din Europa Centrală și de Est, în BricoRetail.ro, cea mai importantă publicație B2B dedicată sectorului DIY și Home Improvement din România, direct sau abonându-vă la newsletterul zilnic.

You can also read the freshest news from the DIY retail from Romania and Central and Eastern Europe, in english, at BricoRetail.ro, the most important B2B publication dedicated to DIY and Home Improvement from Romania, directly or by subscribing to the daily newsletter.

2performant.com
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *