JYSK România deschide cel de-al 57-lea magazin din țară în Gheorgheni

JYSK România, unul dintre cei mai mari retaileri de mobilă, decorațiuni și textile pentru casă din Europa, parte a grupului scandinav JYSK Nordic, inaugurează cel de-al 57-lea magazin din țară în orașul Gheorgheni.

jyskMagazinul JYSK Gheorgheni va fi inaugurat joi, 12 aprilie, în strada Nicolae Bălcescu nr. 106, începând cu ora 08.00.

“JYSK Gheorgheni este cel de-al patrulea magazin nou pe care îl inaugurăm în anul 2018, un an în care ne-am propus să deschidem 10-15 magazine noi în România. Ne bucurăm că, după inaugurarea de succes din JYSK Târgu Secuiesc, ajungem acum și în Gheorgheni. Din experiența avută cu celelalte magazine din zonă, locuitorii de aici sunt interesați mai ales mobilierul de interior, iar la JYSK vor găsi mobilier de interior cu design scandinav, simplu, modern și funcțional.

Pe lângă mobilierul de interior, în noul magazin JYSK Gheorgheni clienții vor găsi o selecție variată de produse pentru dormitor – saltele, plăpumi, perne și lenjerii de pat, precum și o gamă extinsă de mobilier de grădină din noua colecție, care a ajuns de curând în magazinele JYSK. Îi așteptăm pe locuitorii din Gheorgheni la evenimentul de deschidere, pentru care am pregătit oferte speciale de până la 75% reducere”, a declarat Iraida Paiuc, Marketing Manager JYSK România.

JYSK a pregătit un eveniment special pentru clienți pentru a marca Marea Deschidere a magazinului JYSK Gheorgheni. În ziua inaugurării, pe 12 aprilie, începând cu ora 08.00, locuitorii din Gheorgheni sunt așteptați cu un mic dejun gustos format dintr-o cafea bună și energizantă și un croissant, cu o atmosferă veselă, cu muzică, baloane și cadouri pentru cei mai matinali cumpărători. Primii 150 de clienți care vor achiziționa produse în valoare de minim 50 de lei vor primi cadou câte o pernă din pene de rață, pernele fiind una dintre categoriile pentru care este recunoscut brandul JYSK.

“Așteptăm cu entuziam deschiderea din 12 aprilie, pentru care întreaga echipă a magazinului s-a pregătit îndelung. Îi așteptăm pe clienți într-un spațiu atractiv, cu produse de calitate la un preț foarte bun și cu personal bine pregătit, care va ști să le ofere sfaturi utile despre produsele potrivite”, a declarat Raluca Hui, District Manager JYSK Gheorgheni.  

JYSK

JYSK este unul dintre cei mai importanți retaileri de mobilă și decorațiuni interioare din Europa, cu afaceri anuale de peste 2,5 miliarde de euro. Grupul desfășoară operațiuni în 50 de țări și numără un total peste 20.000 de angajați și peste 2500 de magazine. În luna aprilie, JYSK aniversează 39 de ani, moment marcat printr-o campanie specială.

JYSK a intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Rețeaua numără în prezent 56 de magazine, în orașe precum București, Arad, Baia Mare, Craiova, Târgoviște, Giurgiu, Constanța, Cluj, Deva, Galați, Râmnicu Sărat, Sfântu Gheorghe, Oradea, Pitești, Mediaș, Satu Mare, Vaslui, Suceava, Târgu-Mureș, Timișoara, Alexandria, Râmnicu Vâlcea, Sibiu, Târgu Jiu, Bacău, Botoșani, Focșani, Piatra Neamț, Hunedoara, Balș.

Întregul conținut al site-ului www.bricoretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă, puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *