JYSK România a deschis cel de-al 55-lea magazin din țară în Râmnicu Sărat

JYSK România, retailerul de mobilă, decorațiuni și textile pentru casă, parte a grupului scandinav JYSK Nordic, a deschis cel de-al 55-lea magazin din țară în Râmnicu Sărat.

jysk fundeniMagazinul din Râmnicu Sărat are o suprafață totală de 1265 mp și a fost inaugurat în strada Constantin Brâncoveanu nr. 46A, Râmnicu Sărat.

„Ne bucurăm că, odată cu deschiderea magazinului din Râmnicu Sărat, am ajuns la 55 de magazine în România și suntem cu un pas mai aproape de cele 135 de magazine  pe care avem in plan sa le deschidem în România. Astăzi am inaugurat două magazine, JYSK Râmnicu Sărat și JYSK Târgu Secuiesc. Ambele deschideri au fost primite cu entuziasm de clienți, care au venit în număr mare la evenimentele de deschidere și au profitat de ofertele noastre speciale”, a declarat Iraida Paiuc, Marketing Manager JYSK România.

Vânătoarea de stocuri (20 – 22 februarie) – Reduceri de până la 50%

În primele două ore de la deschidere, în magazinul JYSK Râmnicu Sărat au făcut cumpărături 500 de clienți, cele mai populare produse fiind cele de dormit – în special pernele și plăpumile TRONFJELLET, plapuma RINGSTIND și perna DALE – produsele destinate somnului fiind specialitatea brandului JYSK. Mare succes l-au avut și prosoapele, lenjeria de pat BIANA și, din categoria de mobilier, scaunul de dining TOREBY.

“Suntem încântați că am avut un număr mare de clienți deja care au venit în magazin și au ales produsele noastre. Îi așteptăm și în zilele următoare cu oferte speciale de deschidere, de până la 75%, la peste 1000 de produse. Locuitorii din Râmnicu Sărat vor găsi în magazinul nostru o selecție variată de mobilier scandinav, produse destinate somnului – perne, plăpumi, saltele – decorațiuni pentru casă și, pentru noul sezon, o gamă variată de mobilier de grădină. De asemenea, clienții vor găsi în magazinul nostru personal instruit care îi poate ajuta să aleagă produsele potrivite”, a declarat  George Gâjgan, Director de magazin JYSK Râmnicu Sărat. 

JYSK

JYSK este unul dintre cei mai importanți retaileri de mobilă și decorațiuni interioare din Europa, cu afaceri anuale de peste 2,5 miliarde de euro. Grupul desfășoară operațiuni în 48 de țări și numără un total peste 20.000 de angajați și peste 2500 de magazine.

Retailerul a intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Rețeaua numără în prezent 55 magazine, în orașe precum București, Arad, Baia Mare, Craiova, Târgoviște, Constanța, Cluj, Deva, Galați, Oradea, Pitești, Mediaș, Satu Mare, Vaslui, Suceava, Târgu-Mureș, Timișoara, Alexandria, Râmnicu Vâlcea, Sibiu, Târgu Jiu, Bacău, Botoșani, Focșani, Piatra Neamț, Hunedoara, Balș.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), home & deco, home & garden, materiale de construcţii, scule şi unelte.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *