JYSK România deschide cel de-al 54-lea magazin din țară în Târgu Secuiesc

JYSK România, retailerul de mobilă, decorațiuni și textile pentru casă, parte a grupului scandinav JYSK Nordic, deschide pe 15 februarie cel de-al 54-lea magazin din țară în Târgu Secuiesc.

JYSKMagazinul JYSK Târgu Secuiesc va avea o suprafață totală de 1000 mp și va fi inaugurat joi, 15 ferbuarie, începând cu ora 8.00, în strada Cernatului nr. 22, Târgu Secuiesc.

„Suntem bucuroși că ajungem în Târgu Secuiesc și sperăm că locuitorii de aici vor găsi în magazinul nostru produse care să le placă. Îi așteptăm pe toți la deschiderea de pe 15 februarie cu o mulțime de oferte speciale și cu multe surprize”, a declarat Iraida Paiuc, Marketing Manager JYSK România.

În ziua deschiderii, pe 15 februarie, începând cu ora 08.00, locuitorii din Târgu Secuiesc sunt așteptați cu un eveniment special în cadrul căruia va fi sărbătorită inaugurarea noului magazin. Clienții sunt așteptați cu un mic dejun gustos format dintr-o cafea energizantă și un croissant, cu o atmosferă veselă, cu muzică, DJ, baloane și cadouri pentru cei mai matinali cumpărători. Primii 150 de clienți care vor achiziționa produse în valoare de minim 50 de lei vor primi cadou câte o pernă din pene de rață, pernele fiind una dintre categoriile pentru care este recunoscut brandul JYSK.

“Întreaga echipă a magazinului este pregătită pentru inaugurare. Clienții care ne vor trece pragul vor găsi la JYSK Târgu Secuiesc un sortiment variat de mobilier cu design scandinav, decorațiuni pentru casă și o gamă completă de produse destinate somnului –plăpumi, perne, saltele și lenjerii de pat de cea mai bună calitate. Îi așteptăm pe toți cei care sunt curioși și vor să ne cunoască, începând cu 15 februarie!”, a declarat  Kratochvil Kornel Istvan, Director de magazin JYSK Târgu Secuiesc. 

JYSK

JYSK este unul dintre cei mai importanți retaileri de mobilă și decorațiuni interioare din Europa, cu afaceri anuale de peste 2,5 miliarde de euro. Grupul desfășoară operațiuni în 48 de țări și numără un total peste 20.000 de angajați și peste 2500 de magazine.

JYSK a intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Rețeaua numără în prezent 53 magazine, în orașe precum București, Arad, Baia Mare, Craiova, Târgoviște, Constanța, Cluj, Deva, Galați, Oradea, Pitești, Mediaș, Satu Mare, Vaslui, Suceava, Târgu-Mureș, Timișoara, Alexandria, Râmnicu Vâlcea, Sibiu, Târgu Jiu, Bacău, Botoșani, Focșani, Piatra Neamț, Hunedoara, Balș.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), home & deco, home & garden, materiale de construcţii, mobilier, scule şi unelte

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *