JYSK România ajunge la 50 de magazine în țară, odată cu deshiderea JYSK Sebeș

JYSK România, unul dintre cei mai mari retaileri de mobilă, decorațiuni și textile pentru casă din Europa, parte a grupului scandinav JYSK Nordic, inaugurează cel de-al 50-lea magazin din țară în Sebeș.

jyskCu o suprafață totală de 1130 mp, magazinul din Sebeș va fi inaugurat joi, 26 octombrie, în strada Augustin Bena nr. 88, începând cu ora 08.00.

„Odată cu deschiderea JYSK Sebeș, compania noastră ajunge la 50 de magazine în țară, lucru de care suntem foarte mândri. Cu această ocazie vom avea atât oferte speciale de deschidere în magazinul JYSK Sebeș, cât și o campanie națională cu oferte foarte bune, prin care să marcăm inaugurarea celui de-al 50-lea magazin. Pentru că este un moment important pentru noi, l-am invitat la deschiderea din Sebeș și pe Alex Bologa, unul dintre sportivii paralimpici pe care compania îi susține și care în vara acestui an a câștigat titlul de campion european la Campionatul European de Judo pentru nevăzători. Alex va tăia panglica în ziua deschiderii și va da startul petrecerii de deschidere, o petrecere la care îi așteptăm pe locuitorii din Alba cu surprize, cadouri și oferte de până la 75%”, a declarat Iraida Paiuc, Marketing Manager JYSK România.

“Inaugurarea magazinului JYSK Sebeș este un moment pe care atât echipa magazinului, cât și întreaga companie, îl așteaptă cu nerăbdare. Suntem bucuroși că vom fi magazinul JYSK cu numărul 50 din țară și că, începând cu 26 octombrie, le vom putea oferi locuitorilor din Alba produse de calitate pentru dormitor, mobilier cu design scandinav și decorațiuni pentru casă, care să le facă locuințele mai confortabile și mai primitoare. În plus, îi așteptăm cu oferte excelente”, a declarat  Ioan Raita, Director de magazin JYSK Sebeș.  

JYSK

JYSK este unul dintre cei mai importanți retaileri de mobilă și decorațiuni interioare din Europa, cu afaceri anuale de peste 2,5 miliarde de euro. Grupul desfășoară operațiuni în 48 de țări și numără un total peste 20.000 de angajați. În toamna acestui an, grupul a deschis cel de-al 2500-lea magazin din lume, moment marcat printr- campanie specială.

JYSK a intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Rețeaua numără în prezent 49 magazine, în orașe precum București, Arad, Baia Mare, Craiova, Târgoviște, Constanța, Cluj, Deva, Galați, Oradea, Pitești, Mediaș, Satu Mare, Vaslui, Suceava, Târgu-Mureș, Timișoara, Alexandria, Râmnicu Vâlcea, Sibiu, Târgu Jiu, Bacău, Botoșani, Focșani, Piatra Neamț, Hunedoara, Balș.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), home & deco, home & garden, mobilier, materiale de construcţii, scule şi unelte.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din brico-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 1,216 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » JYSK România ajunge la 50 de magazine în țară, odată cu deshiderea JYSK Sebeș
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.