JYSK România redeschide magazinul JYSK Baia Mare într-un nou spațiu

JYSK România, unul dintre cei mai mari retaileri de mobilă, decorațiuni și textile pentru casă din Europa, parte a grupului scandinav JYSK Nordic, redeschide magazinul JYSK Baia Mare într-un nou spațiu, aflat în același centru comercial în care a funcționat și înainte, Centrul Comercial Auchan din Bulevardul Bucuresti nr. 144.

JYSKÎn ziua redeschiderii, pe 4 mai, începând cu ora 08.00, clienții sunt invitați la un eveniment special, cu multe surprize și oferte, eveniment în cadrul căruia vor putea vizita noul spațiu al magazinului.

„În urmă cu trei luni am închis temporar magazinul din Baia Mare, pentru a-l muta într-un nou spațiu, aflat chiar vizavi de cel în care funcționa înainte. În perioada în care a fost închis am lucrat la amenajarea noului spațiu. Spre deosebire de cel vechi, care se întindea pe un singur etaj, noul magazin este extins pe două etaje, cu spațiul destinat vânzării aflat la parter și spațiile conexe la etaj. Tavanul nu mai este la fel de înalt ca în vechiul magazin, ceea ce face ca magazinul să fie mai prietenos și mai cald. Ne bucurăm că redeschidem atât de curând, pentru că mulți clienți ne scriau spunându-ne că doresc produsele noastre și că așteaptă cu nerăbdare deschiderea. Iată că acum, chiar la începerea noului sezon estival, când în sortimentul nostru a intrat gama de mobilier de grădină și noua gamă de decorațiuni, locuitorii din Baia Mare pot veni din nou în magazin pentru a achiziționa tot ce au nevoie pentru casa și grădina loc”, a declarat Alina Tecucianu, District Manager.   

Cu ocazia redeschiderii JYSK Baia Mare, clienții sunt invitați la un eveniment special pe 4 mai, începând cu ora 08.00. Locuitorii din Baia Mare sunt așteptați cu un mic dejun gustos format dintr-o cafea bună și energizantă și un croissant, cu muzică, baloane, cadouri pentru cei mai matinali cumpărători și oferte speciale de deschidere. Primii 150 de cumpărători care vor achiziționa produse în valoare de minim 50 de lei vor primi cadou câte o pernă din pene de rață.

“Suntem bucuroși că revenim la activitatea de înainte și că îi putem din nou primi pe clienți în magazin. Îi așteptăm să redescopere noul spațiu al magazinului, care cu siguranță le va plăcea, pentru că este mai primitor și mai prietenos”, a declarat Ildiko Bada, director de magazin JYSK Baia Mare.  

JYSK a intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Rețeaua numără în prezent 42 magazine, în orașe precum București, Arad, Baia Mare, Craiova, Constanța, Cluj, Deva, Galați, Oradea, Pitești, Satu Mare, Vaslui, Suceava, Târgu-Mureș, Timișoara, Alexandria, Râmnicu Vâlcea, Sibiu, Târgu Jiu, Bacău, Botoșani, Focșani, Piatra Neamț, Hunedoara.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), home & deco, home & garden, materiale de construcţii, mobilier, scule şi unelte

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *