JYSK România a deschis la Pitești cel de-al 52-lea magazin din țară și a redeschis unitatea din Deva

JYSK România, unul dintre cei mai mari retaileri de mobilă, decorațiuni și textile pentru casă din Europa, parte a grupului scandinav JYSK Nordic, a inaugurat astăzi cel de-al 52-lea magazin din țară în Pitești și a redeschis magazinul JYSK Deva într-un nou spațiu.

JYSKCu o suprafață totală de 1.280 mp, cel de-al doilea magazin JYSK din Pitești a fost inaugurat astăzi în strada Constantin Dobrogeanu Gherea nr. 1, începând cu ora 08.00.

Cu o suprafață totală de 1100 mp, JYSK Deva a fost inaugurat astăzi, în strada Mihai Viteazu nr. 2, începând cu ora 08.00.

„JYSK a ajuns în Pitești acum 8 ani, așadar locuitorii de aici cunosc de mult timp brandul nostru și fac cumpărături pentru casă de mulți ani din magazinul nostru. Pentru că este un oraș cu potențial mare, ne-am dorit să deschidem un nou magazin aici și, iată, acum anunțăm cu bucurie deschiderea celui de-al doilea magazin JYSK din Pitești.

Azi e ziua cu cele mai mari reduceri – Black Friday

Dacă primul nostru magazin este în sudul orașului, cel de-al doilea magazin va deservi zona de nord, lucru care credem că este în beneficiul clienților din nord, care au acum o destinație de cumpărături mai aproape de casă. Îi așteptăm pe toți la deschidere cu super oferte de până la 75%, cu o petrecere și cadouri în ziua deschiderii”, a declarat Iraida Paiuc, Marketing Manager JYSK România.

Pregătește-ți lista cu produsele preferate, urmează Black Friday, vineri, 17 noiembrie!

„Ne-am dorit ca magazinul JYSK Deva să fie într-o zonă centrală, pentru a fi accesibil pentru clienți, indiferent în ce zonă locuiesc aceștia. De aceea, atunci când am găsit un spațiu central disponibil, care să fie potrivit pentru magazinul nostru, am decis să ne schimbăm adresa. Credem că locuitorii din Deva vor aprecia noul spațiu al magazinului și se vor bucura de ofertele speciale de redeschidere, de până la 75% la peste 1000 de produse. JYSK a ajuns în Deva din 2008, la un an după ce compania noastră a intrat pe piața din România, așadar locuitorii de aici ne cunosc foarte bine produsele și serviciile ”, a declarat Iraida Paiuc.

JYSK România

JYSK este unul dintre cei mai importanți retaileri de mobilă și decorațiuni interioare din Europa, cu afaceri anuale de peste 2,5 miliarde de euro. Grupul desfășoară operațiuni în 48 de țări și numără un total peste 20.000 de angajați. În toamna acestui an, grupul a deschis cel de-al 2500-lea magazin din lume, moment marcat printr- campanie specială.

JYSK a intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Rețeaua numără în prezent 50 de magazine, în orașe precum București, Arad, Baia Mare, Craiova, Târgoviște, Constanța, Cluj, Deva, Galați, Oradea, Pitești, Mediaș, Satu Mare, Vaslui, Suceava, Târgu-Mureș, Timișoara, Alexandria, Râmnicu Vâlcea, Sibiu, Târgu Jiu, Bacău, Botoșani, Focșani, Piatra Neamț, Hunedoara, Balș.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), home & deco, home & garden, materiale de construcţii, scule şi unelte.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *