JYSK intră pe piața din Rusia, unde deschide primul magazin

JYSK a deschis primul magazin din Rusia, în Trojka, Moscova, pe 3 iunie. Chiar și în lipsa unei campanii de promovare, o mulțime de clienți au vizitat magazinul cu ocazia deschiderii.

JYSK

Inaugurarea primului magazin din Rusia a fost diferită față de primele inaugurări din alte țări. Având în vedere situația curentă, nu au existat eforturi de marketing pentru a promova deschiderea, iar locuitorii din Moscova nu se pot deplasa la mai mult de 2 km de casa lor.

Sunt bucuros că am putut să deschidem primul magazin JYSK din Rusia. Inaugurarea era planificată pentru data de 2 aprilie, dar acest lucru nu a fost posibil având în vedere restricțiile cauzate de situația coronavirusului. Din păcate, pericolul coronavirusului nu a trecut, de aceea noile deschideri de magazine au loc fără evenimentele de sărbătoare cu care eram obișnuiți atunci când ajungeam într-o nouă țară. Va trebui să amânăm aceste celebrări până când restricțiile vor fi ridicate. Apoi, bineînțeles, dorim să sărbătorim împreună cu clienții noștri din Rusiaa spus Mikael Nielsen, Executive Vice President Retail JYSK.

Magazinul din Trojka, Moscova, este doar unul dintre cele pe care compania plănuiește să le deschidă în vara aceasta în capitala Rusiei.

Igor Raic, Country Manager JYSK Rusia, privește cu optimism intrarea companiei JYSK în Rusia.

Eram nerăbdători să inaugurăm primul magazin în luna aprilie și am muncit mult pentru ca totul să fie gata. Din fericire, acum putem, în sfârșit, să îi primim pe clienți în magazinele noastre – bineînțeles, respectând toate măsurile preventive pe care această situație le impune, pentru că siguranța angajaților și clienților noștri rămâne prioritatea noastră. Cum nu am promovat deschiderea din Trojka, iar pe străzile din Moscova nu e prea multă lume, ziua a început destul de liniștit. Dar vânzările au mers din ce în ce mai bine, pe măsură ce s-a dus vestea că un nou magazin s-a deschis în Moscova. Am avut vânzări foarte bune și online, așadar suntem mulțumiți de rezultate după prima zi de funcționare a magazinului”, a spus Igor Raic.

Igor Raic accentuează faptul că cel mai important a fost să poată deschide magazinul și să le ofere clienților o experiență plăcută de cumpărături, astfel încât să se reîntoarcă în magazin.

Treptat, compania va începe și campaniile de promovare în Rusia, astfel încât cât mai mulți oameni să afle că brandul JYSK este prezent în țară.

JYSK are în plan inaugurarea a încă patru magazine noi în Moscova vara aceasta, iar în momentul în care situația coronavirusului se va îmbunătăți, iar restricțiile vor fi ridicate, compania va celebra deschiderile așa cum era obișnuită.

Întregul conținut al site-ului www.bricoretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din sectoarele DIY, Home Improvement & Gardening.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația BricoRetail.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din brico-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 1,214 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » JYSK intră pe piața din Rusia, unde deschide primul magazin
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.