JYSK România redeschide magazinul JYSK Pallady din București

JYSK România, retailerul de mobilă, decorațiuni și textile pentru casă, parte a grupului scandinav JYSK Nordic, redeschide pe 18 ianuarie magazinul JYSK Pallady, aflat în centrul comercial Auchan Pallady din București.

Romanian DIY market JYSK„Am deschis magazinul JYSK Pallady în 2014, într-o perioadă în care în zona Pallady nu erau prezenți alți retaileri de mobilier. Între timp, iată că zona a devenit foarte atractivă pentru brandurile care comercializează produse pentru casă, ceea ce ne bucură. Zona Pallady devine destinația de cumpărături a celor care își doresc o casă frumoasă, modernă și confortabilă.”

„La JYSK vor găsi, ca și până acum, produse de mobilier cu design scandinav, funcțional, produse de cea mai bună calitate destinate somnului – precum saltele, plăpumi și perne – și decorațiuni pentru casă în ton cu noile trenduri. În plus, acum magazinul JYSK Pallady este mai mare și are un depozit mai generos”, a declarat Iraida Paiuc, Marketing Manager JYSK România.

În ziua deschiderii, pe 18 decembrie, începând cu ora 08.00, compania a pregătit un eveniment special pentru a marca redeschiderea. Clienții sunt așteptați cu un mic dejun gustos format dintr-o cafea energizantă și un croissant, cu o atmosferă veselă, cu muzică, DJ, baloane și cadouri pentru cei mai matinali cumpărători. Primii 150 de clienți care vor achiziționa produse în valoare de minim 50 de lei vor primi cadou câte o pernă din pene de rață.

“În ultimele luni am reorganizat magazinul, l-am reamanejat și am extins zona de depozit. Întreaga echipă a muncit foarte mult pentru ca totul să fie gata pentru ziua de 18 ianuarie – ziua în care îi așteptăm pe clienți cu un eveniment special de redeschidere și cu oferte foarte bun, de până la 75% reducere”, a declarat Mădălina Filimon, director de magazin JYSK Pallady.   

JYSK

JYSK este unul dintre cei mai importanți retaileri de mobilă și decorațiuni interioare din Europa, cu afaceri anuale de peste 2,5 miliarde de euro. Grupul desfășoară operațiuni în 48 de țări și numără un total peste 20.000 de angajați. În toamna acestui an, grupul a deschis cel de-al 2500-lea magazin din lume, moment marcat printr- campanie specială.

JYSK a intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Rețeaua numără în prezent 54 magazine, în orașe precum București, Arad, Baia Mare, Craiova, Târgoviște, Constanța, Cluj, Deva, Galați, Oradea, Pitești, Mediaș, Satu Mare, Vaslui, Suceava, Târgu-Mureș, Timișoara, Alexandria, Râmnicu Vâlcea, Sibiu, Târgu Jiu, Bacău, Botoșani, Focșani, Piatra Neamț, Hunedoara, Balș.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), home & deco, home & garden, materiale de construcţii, mobilier, scule şi unelte

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *