JYSK continuă expansiunea și deschide magazinul cu numărul 101 în Pitești

JYSK România deschide un nou magazin în Pitești pe 1 iulie 2021, ajungând astfel la o rețea de 101 de magazine în România. JYSK Pitești Vivo este cel de-al treilea magazin pe care retailerul îl are în Pitești. Amplasat pe Calea Bucuresti nr. 36, în Centrul Comercial Vivo Pitești, noul magazin are o suprafață totală de 1400 mp.

jysk

Chiar acum o lună treceam de pragul de 100 de magazine în România și ne bucurăm să anunțăm atât de repede inaugurarea unui nou magazin. Cele două magazine pe care le avem în Pitești, oraș în care activăm de peste 8 ani, performează foarte bine, de aceea am decis să ne extindem cu o nouă unitate în oraș, într-o zonă pe care nu o acopeream până acum. Magazinul va fi amenajat după noul nostru concept Store 3.0, care este primitor și care pune în evidență mai bine produsele.

În plus, amplasarea îl face ușor accesibil pentru locuitorii din zona centrală. În noul magazin JYSK din Centrul Comercial Vivo Pitești, clienții vor găsi o gamă variată de produse pentru casă, precum mobilier interior, mobilier exterior, decorațiuni, produse pentru baie, saltele, perne, plăpumi și lenjerii de pat, iar în săptămâna deschiderii vom avea și oferte speciale, cu prețuri foarte bune”, spune Iraida Paiuc, Sales and Marketing Manager JYSK România și Bulgaria.

Ofertele speciale de deschidere vor fi valabile în toate cele trei magazine din Pitești, în perioada 1 – 7 iulie 2021.

Reducerile din campania de deschidere ajung până la 75%, iar în oferta sunt incluse produse precum saltele, plăpumi și perne, lenjerii de pat, decorațiuni, ghivece, umbrele de soare, pavilioane de grădină și mobilier de interior.

“Așteptăm cu entuziasm ziua deschiderii, pentru care echipa magazinului s-a pregătit îndelung. Deschiderea unui magazin nou este un moment de sărbătoare pentru noi, dar implică și foarte multă muncă. Atunci când vezi că magazinul arată impecabil, când știi că ai stocurile pregătite și rafturile pline, iar fiecare coleg știe ce trebuie să facă, toată această muncă din spate este încununată de satisfacții, iar clienții sunt mulțumiți. Îi așteptăm așadar pe clienți să ne viziteze și să profite de ofertele foarte bune de la deschidere”, spune Marinela Viorica Manea, Director de Magazin JYSK Pitești Vivo.

JYSK Pitești Vivo va funcționa de luni până duminică între orele 10.00 – 22.00.

Pentru că această perioadă este foarte important să respectăm regulile de prevenție menite să limiteze răspândirea coronavirusului, compania menționează că a implementat toate măsurile pentru ca angajații și clienții să se simtă în siguranță. De asemenea, este important ca măsurile de distanțare să fie respectate de toți cei care vizitează magazinul.

JYSK România

JYSK este unul dintre cei mai importanți retaileri de mobilă și decorațiuni interioare din Europa. Grupul desfășoară operațiuni în peste 51 de țări și numără un total peste 26.500 de angajați și peste 3000 de magazine.

JYSK a inaugurat primul magazin pe data de 2 aprilie 1979 în Danemarca, în orașul Aarhus, al doilea cel mai mare din țară. Cinci ani mai târziu, compania s-a extins dincolo de granițele țării odată cu deschiderea unui magazin în Germania. Retailerul danez de mobilă și decorațiuni interioare comercializează o gamă variată de produse pentru casă și grădină la o calitate ridicată și la cel mai redus preț.

JYSK a intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Rețeaua numără în prezent 100 de magazine în România. Compania JYSK este deținută de familia fondatorului ei, omul de afaceri danez Lars Larsen, care are în portofoliu și alte companii, cu o cifră de afaceri anuală de 4,8 miliarde de euro. Cifra de afaceri JYSK este de 4,1 miliarde euro.

Întregul conținut al site-ului www.bricoretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din sectoarele DIY, Home Improvement & Gardening, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația BricoRetail.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2performant.com
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *