JYSK a deschis primele două magazine din acest an, la Vaslui și la Craiova

JYSK România, unul dintre cei mai mari retaileri de mobilă, decorațiuni și textile pentru casă din Europa, parte a grupului scandinav JYSK Nordic, a deschis primele 2 magazine din acest an, la Vaslui și la Craiova, reţeaua naţională ajungând la 41 de unităţi.

JYSKJYSK din Vaslui: Cu o suprafață totală de 1000 mp, magazinul JYSK Vaslui a fost inaugurat pe 2 martie, în incinta Proxima Shopping Center, Bulevardul Ștefan cel Mare nr.22, Vaslui, începând cu ora 08.00.

„În ultimii ani ne-am extins foarte mult. Doar anul trecut am deschis 13 magazine noi în toată țara. Anul acesta continuăm procesul de expansiune, iar Vaslui este primul oraș nou în care ajungem în 2017. Ne bucurăm că acum suntem mai aproape de locuitorii din Vaslui, pe care îi așteptăm să ne cunoască mai bine, dacă nu au făcut-o deja prin intermediul magazinului nostru online. Vor descoperi în JYSK o resursă foarte bună și foarte accesibilă de produse pentru casă și grădină, produse de calitate, cu design scandinav, și un personal prietenos și mereu gata să îi ajute cu sfaturi despre alegerea celor mai potrivite produse”, a declarat Alexandru Bratu, Country Manager JYSK România.

JYSK din Craiova: Cu o suprafață totală de 1200 mp, noul magazin JYSK din Craiova a fost inaugurat pe 9 martie, pe Calea Severinului nr. 5A, Craiova, începând cu ora 08.00.

„Anul trecut în luna august am inaugurat primul magazin JYSK din Craiova, iar aceasta a fost una dintre cele mai de succes deschideri din România. Anul acesta continuăm procesul de expansiune și, cum am primit numeroase semnale pozitive de la locuitorii din Craiova, am luat decizia să deschidem un nou magazin în oraș. În timp ce primul este aproape de locuitorii din sud-estul orașului, cel de-al doilea se află în partea opusă, astfel încât și locuitorii din zona Craiovița vor avea în apropiere o destinație de cumpărături pentru casă și grădină. Îi așteptăm pe toți la evenimentul de deschidere, unde am pregătit oferte speciale și multe suprize”, a declarat Radu Tudor, Marketing Manager JYSK România.

JYSK este unul dintre cei mai importanți retaileri de mobilă și decorațiuni interioare din Europa, cu afaceri anuale de peste 2,5 miliarde de euro. Grupul desfășoară operațiuni în 41 de țări, prin peste 2200 de magazine, majoritatea în țări europene, și numără un total de aproape 19.000 de angajați.

JYSK a intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Rețeaua numără în prezent 41 de magazine în România, acestea fiind situate orașele București, Arad, Baia Mare, Constanța, Craiova, Cluj, Deva, Galați, Oradea, Pitești, Satu Mare, Suceava, Târgu-Mureș, Timișoara, Râmnicu Vâlcea, Sibiu, Târgu Jiu, Bacău, Botoșani, Focșani, Piatra Neamț, Hunedoara și Vaslui.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), home & deco, home & garden, materiale de construcţii, scule şi unelte

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *