Jysk deschide 2 magazine, la Bucureşti şi Craiova şi ajunge la 38 de unităţi în România

JYSK România, unul dintre cei mai mari retaileri de mobilă, decorațiuni și textile pentru casă din Europa, parte a grupului scandinav JYSK Nordic, continuă expansiunea și inaugurează două noi magazine în București și Craiova.

JYSKJYSK Mihai Bravu va fi cel de-al 37-lea magazin deschis de companie în România și cel de-al cincilea din Capitală. Magazinul s-a deschis joi, 4 august 2016, începând cu ora 08.00, pe Șoseaua Mihai Bravu nr. 319, sector 3, și are o suprafață de 1100 mp. Deschiderea noului magazin JYSK Mihai Bravu a fost marcată de un eveniment special, care a fost sărbătorit alături de clienți prin oferte de excepție, de până la 75%, și printr-o petrecere cu DJ, muzică, baloane și cadouri.

“Așteptăm cu entuziasm Marea Deschidere a magazinului JYSK Mihai Bravu, pentru care ne-am pregătit intens în ultimele săptămâni. Clienții vor găsi la noi o selecție de produse de calitate, cu design scandinav modern, produse destinate somnului, precum saltele, perne, pilote și lenjerii de pat – care sunt specialitatea noastră, și mobilier și decorațiuni pentru casă. La noi, clienții vor găsi întotdeauna servicii de calitate și angajați care să le ofere ajutor și sfaturi”, a declarat Cristi Zamfir,  directorul magazinului.

Cu o suprafață totală de peste 1100 mp, magazinul JYSK Craiova va fi inaugurat pe 11 august, în incinta Electroputere Parc, Calea București nr. 80, începând cu ora 08.00.

“Magazinul JYSK Craiova era de mult timp în planurile noastre de expansiune. Ne bucurăm că am ajuns în sfârșit aici și că le putem oferi locuitorilor din Craiova produse scandinave pentru casă și grădină și prin intermediului unui magazin fizic, pe lângă cel online. Ne-am pregătit îndelung pentru inaugurare și îi așteptăm pe clienți cu o mulțime de oferte și cu o selecție  de produse de calitate pentru casele lor.”, a declarat Raluca Gherghe, managerul magazinului.

JYSK este unul dintre cei mai importanți retaileri de mobilă și decorațiuni interioare din Europa, cu afaceri anuale de peste 2,5 miliarde de euro. Grupul desfășoară operațiuni în 38 de țări, prin peste 2200 de magazine, majoritatea în țări europene, și numără un total de aproape 19.000 de angajați.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), home & deco, home & garden, materiale de construcţii, scule şi unelte

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *