JYSK inaugurează două magazine, în București și Timișoara, iar rețeaua sa ajunge la 84 de unități

JYSK România, retailerul scandinav de mobilier și decorațiuni pentru casă, inaugurează două magazine noi în România pe 20 februarie 2020, un magazin în București și unul în Timișoara.

JYSKOdată cu inaugurarea celor două magazine, JYSK ajunge la 84 de unități în România.

Noul magazin JYSK din București se află pe Strada Fizicienilor nr 15b, sector 3, și are o suprafață totală de 1580 m2. În București, compania JYSK mai are opt magazine, iar în apropierea Capitalei a deschis recent încă două unități, în Afumați și Balotești. După ziua inaugurări, magazinul JYSK București Fizicienilor va fi deschis în fiecare zi, de luni până sâmbătă, între orele 10.00 – 20.00 și duminică între orele 10.00 – 18.00.

Noul magazin JYSK din Timișoara este amplasat pe Calea Buziașului Nr. 11, Timișoara, și are o suprafață totală de 1400 m2. Va fi cel de-al treilea magazin JYSK din Timișoara. După ziua inaugurări, magazinul va fi deschis în fiecare zi, de luni până duminică, între orele 10.00 – 20.00.

Pe 20 februarie adăugăm două magazine noi în portofoliul JYSK și ne bucurăm că, astfel, vom fi mai aproape de clienții noștri. În București, magazinul din Strada Fizicienilor are o poziționare foarte bună, în locul fostului magazin Lidl, fiind ușor de accesat de clienții din cartierele Dristor și Titan și nu numai. În Timișoara, aveam până acum magazine nordul și în sudul orașului, iar acum ne extindem într-o zonă nouă, Buziaș. Pentru cele două deschideri am pregătit evenimente speciale, cu multe surprize pentru clienți și cu oferte speciale de deschidere la peste 1500 de produse”, a declarat Iraida Paiuc, Sales and Marketing Manager JYSK România și Bulgaria.

Cele două evenimente de deschidere vor avea loc joi, pe 20 februarie, de la ora 08.00. Atât în magazinul JYSK București Fizicienilor, cât și în JYSK Timișoara Buziaș, clienții sunt așteptați la un eveniment special cu o mulțime de surprize, muzică, oferte de deschidere și cadouri pentru cei mai matinali cumpărători. Primii 150 de clienți din fiecare magazin care vor achiziționa produse în valoare de minim 50 de lei vor primi cadou câte o pernă din pene de rață.

Planurile noastre de expansiune nu se opresc aici. Tinta noastra este să avem 150 de magazine în România, să fim prezenți în toate orașele cu peste 20.000 de locuitori, astfel încât cât mai mulți români să aibă acces facil la magazinele JYSK. Ne dorim să deschidem cât mai multe magazine într-un timp cât mai scurt, din păcate însă stocul de spații de retail disponibile este insuficient. Pentru magazinele noastre căutăm spații moderne, de aproximativ 1350 mp, dar ne este din ce în ce mai greu să găsim spații potrivite conceptului nostru, mai ales în orașe mari, precum București și Timișoara. Este un motiv în plus pentru care ne bucurăm că inaugurăm în aceeași zi două magazine în două orașe mari”, spune Hristu Geoge, Development Manager JYSK România.

JYSK

JYSK este unul dintre cei mai importanți retaileri de mobilă și decorațiuni interioare din Europa, cu afaceri anuale de peste 4 miliarde de euro. Grupul desfășoară operațiuni în 52 de țări și numără un total peste 23.000 de angajați și peste 2800 de magazine. Deținută de familia fondatorului, Lars Larsen, JYSK a inaugurat primul magazin pe data de 2 aprilie 1979 în Danemarca, în orașul Aarhus, al doilea cel mai mare din țară. Cinci ani mai târziu, compania s-a extins dincolo de granițele țării odată cu deschiderea unui magazin în Germania.

Retailerul danez de mobilă și decorațiuni interioare comercializează o gamă variată de produse pentru casă și grădină la o calitate ridicată și la cel mai redus preț. Sub deviza „Sleeping and Living”, magazinele JYSK oferă tot ce este necesar în casă pentru viața de zi cu zi, de la mobilier de interior și de grădină, până la lenjerii de pat, perne, obiecte decorative și de iluminat.

JYSK a intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Rețeaua numără în prezent 82 de magazine.

Întregul conținut al site-ului www.bricoretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din sectoarele DIY, Home Improvement & Gardening.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *